Lige ved og næsten igen

Fra kampens start var det LTH'erne som lagde bedst fra land. Efter knap seks minutters spil kunne Thomas Damgaard finde vej igennem TTH-forsvaret og udbygge føringen til 3-1. Det var dog en meget jævnbyrdig første halvleg med to gode målmandspræstationer i hver ende. Jævnbyrdigheden afspejlede sig også på måltalven, da de første 30 minutter var spillet. Her var stillingen helt lige 13-13.

Fra anden halvlegs start var det igen LTH'erne som startede bedst, og fik med de to første scoringer i halvlegen skabt et lille forspring. Dette forspring varede dog ikke længe, da gæsterne hurtigt fik svaret tilbage.

Forsvarspræstationen var der ikke meget at sætte på for begge mandskaber, men Dennis Bo Jensens troppers angrebsspil havde i anden halvleg svært ved at finde vej til scoringer. Især overtalsspillet blev ikke udnyttet, hvilket kom til at koste dyrt. Derfor vandt TTH Holstebro lokalopgøret med 23-26 efter en lige kamp, hvor man igen stod med følelsen af, at Lemvig-Thyborøn sagtens kunne have fået point, hvilket også var tilfældet mod Fredericia i sidste hjemmekamp.

Det har været to tætte hjemmekampe, hvor skarpheden lige har manglet det sidste offensivt, hvilket drengene må arbejde videre på. Næste chance for point er fredag i næste uge, hvor Ribe-Esbjerg venter på udebane.

Slutresultat: 23-26 (13-13)

LTH-udvisninger: 2, TTH-udvisninger: 3

LTH-målscorere:
Jesper Kokholm 5 mål
Jon Katballe 3 mål
Thomas Damgaard 3 mål
Jacob Hessellund 3 mål
Jonathan Würtz 3 mål
Christian Holm 2 mål
Vilhelm Poulsen 1 mål
Fredrik Clementsen 1 mål
Jorn Smits 1 mål
Simon Egtved 1 mål