Lemvig-Thyborøn Håndbold ansætter ny direktør

Som en del af den videre udvikling af Lemvig-Thyborøn Håndbold har bestyrelsen valgt at forstærke det administrative set-up og tilføje flere ressourcer med ansættelse af ny fuldtids direktør.

Lemvig-Thyborøn Håndbold er derfor glade for at kunne meddele, at Søren Pedersen tiltræder som direktør for Lemvig-Thyborøn Håndbold per 1. august 2021.

Flemming Nielsen, som hidtil har varetaget opgaven som direktør på deltid, fortsætter i Lemvig-Thyborøn Håndbold nu med fokus på økonomiopfølgning samt fortsætter sit engagement i Lemvig Fitness. Den hidtidige administrative leder Henning Sørensen har valgt at trappe ned fra fuldtid, men vil fortsat være tilknyttet Lemvig-Thyborøn Håndbold to dage ugentlig som sponsorsælger.

Der er således tale om en udvidelse af administrationen, hvilket skal bidrage til en videreudvikling af Lemvig-Thyborøn Håndbold, som står over for sin 4. sæson i træk i herrehåndboldligaen. Konkurrencen fra de øvrige ligaklubber og de øverste hold i 1. division er hård, og for fortsat at kunne holde trit med konkurrenterne er det nu tiden at gå benhårdt efter en omsætningsvækst og videreudvikling af Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Til at stå i spidsen for denne opgave er valget faldet på Søren Pedersen, et velkendt navn i håndboldverden, som nu vælger at indstille karrieren på banen til fordel for jobbet som direktør i Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Bestyrelsesformand Tommy Bomholt Gay udtaler; ”Søren Pedersen er en karismatisk person med et stort og motiverende drive, som brænder for at være med til skridt-for-skridt at løfte Lemvig-Thyborøn Håndbold til næste niveau. Søren har med sine 18 års håndbolderfaring på banen indgående kendskab til håndboldverdenen og indsigt i driften af professionelle håndboldklubber. Udover erfaringen som håndboldspiller har Søren også erfaring med bestyrelsesarbejde, salg, og arbejde med sponsorer. Jeg er overbevist om, at vi i Søren har fundet den rette person til at bringe ny inspiration til klubben samtidig med, at han har meget stor respekt for de værdier, som Lemvig-Thyborøn Håndbold er bygget på. Lemvig Thyborøn Håndbold vil selv med ny direktør stadig være en klub med en lille administration, hvor der er behov, at vi står sammen, derfor glæder det mig også, at både Flemming og Henning fortsætter i klubben, således vi er sikret en god blanding mellem kontinuitet og nytænkning. I bestyrelsen har vi givet hinanden håndslag på også at være klar til at steppe op og gøre en ekstra indsats. Denne satsning kan kun lykkes ved sammenhold og samarbejde.”

Søren Pedersen glæder sig meget til at rykke fra banen og ind på kontoret. Søren brænder for håndbolden og ser dette som den perfekte overgang, som gør det muligt for ham at forblive i håndboldverden. Søren udtaler, ”Jeg er dybt imponeret over det, som Lemvig-Thyborøn Håndbold har formået at skabe gennem de sidste mange år. Jeg glæder mig til at blive en del af klubben og bidrage til den videre udvikling, så vi sammen kan arbejde mod det fælles mål, at skabe et endnu stærkere fundament under Lemvig-Thyborøn Håndbold – både nu, men i særdeleshed også i fremtiden”.

Søren Pedersen har et stort netværk i og omkring sporten, og vil være en god sparringspartner for både trænerteam og det sportslige udvalg i samarbejde med Lars Broe, som fortsætter uændret i rollen som sportschef for Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Lemvig-Thyborøn Håndbold ser frem det fremtidige samarbejde med Søren Pedersen i direktørstolen.