Lemvig Fitness solgt

Fra 1. februar er det ikke længere Lemvig-Thyborøn Håndbold som ejer Lemvig Fitness. Motionscentret er nemlig blevet solgt til Lemvig Idræts- og Kulturcenter, hvor centeret også har til huse.

"Vi har længe haft et samarbejde med idræts- og kulturcentret omkring motionscentret, og både idræts- og kulturcentret og vi som klub har som mål at få så mange brugere i centret som muligt. Derfor skal vi se på, hvordan vi kan lave et så godt tilbud som muligt til alle brugere," siger Søren Pedersen, der er direktør i Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Centeret fortsætter i de samme lokaler med de samme maskiner. Det eneste der bliver ændret er navnet på ejeren af centret. Som nævnt bliver det fremover Lemvig Idræts- og Kulturcenter, som overtager driften af motionscentret.

Lemvig Idræts- og Kulturcenter ejede i forvejen de fleste maskiner og lokalerne. Derfor har klubben besluttet, at det var bedst, at LIK blev de nye ejere.

"Når vi ikke lejer hverken lokaler eller udstyr, så skal vi betale en leje for det. Og her er vi kommet frem til, at det vil være bedst for os ikke at drive centret," lyder det fra Søren Pedersen.

Derfor er det fremover Lemvig Idræts- og Kulturcenter med centerleder, Mikkel Sjørup, i spidsen som skal drive centeret.