Langerhuus stopper i LTH

Jonas Langerhuus har gang i sin anden sæson i LTH-trøjen, men det bliver også hans sidste i denne omgang. Højre backen har valgt at søge nye udfordringer fra sommeren af.

107 mål i 23 kampe i sidste sæson blev det til for Jonas Langerhuus, hvilket også gjorde ham til topscorer på et LTH-hold som sikrede sig overlevelse i landets bedste håndboldrække. Et mål Langerhuus og resten af holdkammeraterne lige nu kæmper for at gentage.

Netop overlevelse ville være et fint punktum at sætte for LTH-profilen, Jonas Langerhuus, som efter denne sæson stopper i Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Lige nu er vi cirka halvvejs inde i den 28-årige højre backs anden sæson hos ”de røde”, men allerede fra dag et stod det klart, at ”Langer” er en spiller som bidrager med masser af arbejdsiver og gejst. Netop disse to ting skal LTH bruge en masse af i den resterende del af sæsonen, hvis man skal sikre sig endnu en sæson i HTH Herreligaen. Derfor er det en stor skikkelse, LTH skal tage afsked med til sommer.

Vi glæder os til at følge Langerhuus og resten af LTH-holdets kamp for overlevelse i resten af sæsonen, og derefter ønsker vi ”Langer” alt mulig held og lykke fremover!