Kokholm klar til flere år i LTH

Jesper Kokholm har gang i sin femte sæson i Lemvig-Thyborøn Håndbold, og højre fløjen trives så godt, at han nu har sat sin signatur på en 2-årig forlængelse med ”de røde”.

”Jeg har valgt at forlænge kontrakten mest af alt, fordi jeg føler mig godt tilpas i klubben, og det er et godt sted at være. Samtidig tror jeg på projektet omkring klubben i forhold til at forblive et ligahold på sigt,” lyder det fra Jesper Kokholm.

Kokholm kom til Lemvig-Thyborøn Håndbold tilbage i 2016 ved lidt af et tilfælde. En skade på højre fløjen fik den daværende cheftræner, Arne Damgaard, til at gribe knoglen og kontakte ham, for at høre om, han kunne være interesseret i at lukke det hul. Kokholm takkede ja til tilbuddet, og siden da har højre fløjen været og finde på LTH’s holdkort.

Jesper er nu i gang med sin femte sæson i klubben i en alder af kun 23 år. Dagens forlængelse giver anledning til tanken om, at han godt kunne gå hen og blive en af de spillere som kommer til at spille allerflest kampe for LTH, men dette vil tiden vise. Siden ankomsten i 2016 har Jesper lagt mange lag på sin udvikling, hvilket hovedpersonen selv ikke mener, at han er færdig med.

”Jeg er ved at have spillet nogle år i LTH nu, og jeg har det selvfølgelig rigtig godt i klubben. Jeg føler stadig, at jeg udvikler mig både som spiller og person. Hele atmosfæren omkring holdet og klubben med gode holdkammerater, fremragende tilskuere og alle de frivillige der bruger sin tid på det gør, at det er et godt sted at være og et sted, hvor jeg personligt føler mig godt ‘hjemme’,” udtaler LTH-fløjen.

I denne sæson kæmper Lemvig-Thyborøn en hård kamp for overlevelse i HTH Herreligaen, og Jesper Kokholm lægger heller ikke skjul på, hvilken række han helst vil spille i fremover.

”Selvfølgelig har det en betydning om det hedder liga eller 1. division. Jeg tror fuldt og fast på, at vi kan opnå vores fælles mål om overlevelse, og det er det jeg forholder mig til i første omgang. Men skulle det ske at vi ikke bliver et ligahold til næste sæson, giver vi den selvfølgelig også bare fuld gas i 1. division,” slutter Kokholm.

Vi glæder os fortsat over at have en spiller og person af Jespers kaliber i truppen i fremtiden. Vi glæder os til at se ham skrive endnu flere LTH-kampe på CV’et.