Kokholm: En rigtig flot defensiv kamp

I en kamp som indeholdt en af de mest mærkelige første halvlege længe, hvor stillingen var 2-0 efter 18 minutter, vandt Lemvig-Thyborøn sæsonens tredje sejr, da holdet besejrede SønderjyskE med 23-18 på hjemmebane i Arena Vestjylland Forsikring. Kampens LTH-topscorer blev Jesper Kokholm med syv mål på syv forsøg, og han erkender også, at det er lang tid siden, at han har været med til en lignende håndboldkamp.

"Første halvleg var det mest rodede, som jeg har været med til siden, at jeg var U8-spiller, men efter det sætter kampen sig lidt. Jeg synes egentlig, at vi har fin kontrol i resten af kampens forløb. De er lige kort oppe på minus en, men ellers holder vi en afstand på 3-4 mål. Det var en super sejr, og vi kæmper rigtig hårdt," lyder det fra en glad Jesper Kokholm.

Når selve angrebsspillet ikke fungerer, må man ty til andre metoder i håb om at vinde kampen. Disse metoder var onsdag aften benhårdt arbejde og fight, og på disse parametre var Dennis Bo Jensens tropper mest skarpe.

"Over 60 minutter spiller vi en rigtig flot defensiv kamp, mens vi i de sidste ti minutter af første halvleg begynder og finde lidt i angrebet. Jeg synes, at vi har mere bund i det, end de har. Da vi går til pause, har vi jo ikke en følelse af, at vi har spillet en god første halvleg, men vi holder hovedet koldt trods en mærkelig dommerlinje. Jeg synes, at vi holder fokus på det rigtige og er løsningsorienteret," fortæller LTH-fløjen.

Som skrevet blev Jesper Kokholm kampens topscorer med syv mål på lige så mange forsøg. Spoler vi tiden tilbage til sidste sæson, hvor vi mødte SønderjyskE på hjemmebane, blev Kokholm også her topscorer, da han nettede hele 13 gange. Hovedpersonen tror dog, at det er tilfældigt, at han har været så målfarlig i de to hjemmekampe mod det sønderjyske mandskab.

"Jeg tror, at det er tilfældigt, at jeg har scoret mange mål mod SønderjyskE hjemme, men generelt har vi en god historik, når vi møder SønderjyskE hjemme, og når chancerne kommer, er det jo bare med at tage dem," siger Jesper Kokholm.

Sejren sender LTH på en 12. plads i HTH Herreligaen med to point op til SønderjyskE og Mors-Thy, mens der er seks point ned til HC Midtjylland på sidstepladsen. Søndag er netop HC Midtjylland modstanderen i Arena Vestjylland Forsikring, og her er der vigtige point på spil. En sejr kan nemlig sende "De Røde" længere væk fra den direkte nedrykningsplads, og hvis resultaterne i de andre kampe flasker sig, kan LTH faktisk ryge helt op på en 10. plads. Derfor er det en ekstrem vigtig kamp, som drengene spiller på søndag.

"Det er en nøglekamp, og vi vil have så mange point, som vi overhovedet kan få, og det ville være en ekstra bonus at kunne isolere dem lidt nede i bunden. Det bliver en utrolig vigtig kamp, så vi håber på en enorm stor opbakning," slutter LTH's nummer 23.

Vi håber ligesom Kokholm på stor opbakning igen, når vi søndag møder HC Midtjylland. Billetsalget er i fuld gang, og siddepladserne er ved at være udsolgt, men der er stadig mange ståpladser tilbage!

KØB DIN BILLET HER