Kampoptakt: TTH Holstebro vs. LTH

Torsdag aften gælder det årets sidste udekamp for Lemvig-Thyborøn Håndbold. Her er TTH Holstebro modstanderen i Gråkjær Arena. Netop Gråkjær Arena har mange i og omkring LTH rigtig gode minder fra, hvis man kigger tilbage på sidste sæson, hvor det blev til to sejre ud af to mulige på TTH'ernes hjemmebane.

"Det var jo nogle rigtig fede kampe på udebane sidste sæson. Lokalopgørene mod TTH Holstebro er altid garant for en fed stemning, og jeg håber bestemt, at det bliver samme oplevelse i år. Vi var så dygtige og heldige at trække os sejrrigt ud af begge opgør i Gråkjær Arena sidste sæson, og vi jagter selvfølgelig 2 point igen," lyder det fra Jesper Kokholm forud for torsdagens opgør.

Der er mange relationer blandt spillerne på både LTH og TTH's hold. Både familiære, men også venskaber. Mange af spillerne har også både haft den røde og hvide trøje på. De to hold træner også sammen en gang imellem, hvilket også betyder, at det er to hold med et indgående kendskab til hinanden. Derfor mener Kokholm, at den rigtige indstilling bliver endnu mere afgørende end normalt.

"Det er altid specielt at møde TTH grundet det store kendskab de to klubber imellem. Taktisk og niveaumæssigt har de og vi et stort kendskab til hinanden. Uden at negligere forberedelsen, kan det taktiske godt få lidt mindre betydning, da det i bund og grund handler om at ramme en toppræstation og det rigtige udtryk til kampen for at hive point med hjem," fortæller LTH-fløjen.

Det er ikke kun på banen, at der bliver kæmpet hårdt. Udenfor banen plejer de to holds tilhængere også at give hinanden kamp til stregen, og det bliver ingen undtagelse torsdag aften, hvor en masse LTH-fans vanen tro tager turen til Holstebro for at støtte drengene.

"Jeg forventer en højintens kamp både på banen og lægterne. Vi mangler stadig at få point mod nogen af de hold der ligger til i slutspillet, så det vil vi gøre alt i vores magt for at få torsdag," slutter Kokholm.

Kampen mellem TTH Holstebro og Lemvig-Thyborøn fløjtes op klokken 19 i Gråkjær Arena, og du kan følge kampen via livescore i Tophåndbold appen eller via vores Instagram-profil.

FØLG OS PÅ INSTAGRAM HER

DOWNLOAD TOPHÅNDBOLD APPEN