Kampoptakt: TTH Holstebro vs. LTH

To kampe, en sejr og et nederlag. Det er status for LTH's kvalifikationsspil indtil videre. Onsdag gælder det så den tredje kamp, når TTH Holstebro venter på udebane. Lemvig-Thyborøn er sikre på at undgå sidstepladsen i puljen og dermed de afgørende playoff-kampe mod enten HØJ eller Grindsted. Puljesejren og den kontante præmie på 75.000 kroner er dog stadig en mulighed, og det er den LTH kæmper for i de sidste to kampe af kvalifikationsspillet.

Situationen er helt anderledes hos onsdagens modstander fra TTH Holstebro. Holdet har nul point og ligger sidst i puljen, og dermed skal der point på tavlen, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at undgå sidstepladsen. Nicolaj Spanggaard forventer en kamp med stor nerve og intensitet grundet den situation, som TTH Holstebro er inde i.

"Jeg forventer en meget højintens kamp, hvor der er rigtig meget på spil for især TTH, men samtidig har vi stadig en mulighed for at vinde nedspillet, så det vil vi gøre alt for," fortæller LTH's højre back.

Havde der ikke været det store på spil, var der med garanti stadigvæk blevet gået til stålet, da kampene mellem de to klubber er kampe, hvor ingen hold gider at tabe og give håneretten videre. Dette kan man også se på opbakningen til kampen, hvor LTH's fanklub igen sender rigtig mange mennesker afsted til Holstebro. Netop opbakningen er noget Frederik Iversen glæder sig rigtig meget til at opleve igen.

"Vi glæder os rigtig meget til at komme tilbage til Gråkjær Arena, hvor vi havde en fantastik oplevelse sidste gang, vi var der. Uden vores fans, så kunne vi ikke have gjort det, så jeg håber også at den røde mur, vil møde op og hjælpe os til endnu en sejr i Gråkjær. TTH er ramt på selvtilliden, så hvis vi får gjort kampen tæt, så er jeg sikker på at vi nok skal tage en sejr med retur til Lemvig," lyder det fra Iversen.

Det er ikke kun på lægterne, at kampene mod TTH er vigtige, men også i spillertruppen har man en stor lyst til at drille lokalrivalerne, som man træner med en gang om ugen.

"Kampene mod TTH betyder rigtig meget for os i spillertruppen, hvor de mange fællestræninger gennem sæsonen gør kendskabet til hinanden stort og dermed er håneretten ekstrem vigtig. Samtidig er det også en vigtig kamp for hele klubben og alle fansene, hvor vi med en sejr kan cementere at LTH har været storebroren i den indbyrdes rivalisering gennem sæsonen," slutter Nicolaj Spanggaard.

Lokalopgøret fløjtes i gang klokken 19 i Gråkjær Arena, og hvis ikke du skal overvære kampen live i hallen, kan du som altid følge med i appen eller via vores Instagram-profil.