Kampoptakt: TMS Ringsted vs. LTH

Mandag aften løber Lemvig-Thyborøn Håndbold på banen til en af sæsonens nøglekampe, når modstanderen er TMS Ringsted på udebane.

Med udvidelsen af HTH Herreligaen og det faktum, at der i denne sæson skal findes to nedrykkere, har mange spået, at kampen om at undgå de to nedrykningspladser kommer til at foregå mellem Nordsjælland, TMS Ringsted, Skive og så LTH.

Med ændringen om, at der i denne sæson skal findes to direkte nedrykkere er de indbyrdes kampe mellem de førnævnte hold meget vigtige. Derfor står LTH over for en nøglekamp, når de mandag aften møder TMS Ringsted på udebane.

Dennis Bo Jensens tropper kom med en god portion selvtillid i bagagen efter tirsdagens sejr over SønderjyskE. TMS Ringsted har haft en hård sæsonstart, hvor det er blevet til to nederlag mod Skjern og Aalborg.

LTH'erne har vist rigtig gode takter i sæsonens to første kampe, og sejren i tirsdags gav en god fornemmelse i kroppen. Selvom sejren var vigtig, skal drengene passe på, at det ikke bliver en sovepude for dem. Der venter med garanti et sultent og tændt TMS-mandskab med et larmende publikum i ryggen, og derfor kræver det en helstøbt indsats, hvilket har været tilfældet indtil videre i denne sæson.

Kampen fløjtes i gang klokken 19.30 i Dansk Kabel TV Arena, og man kan som altid følge opgøret live på Tophåndbold eller via vores Instagram-profil.