Kampoptakt: SønderjyskE vs. LTH

Lørdag kæmper LTH'erne for at forbedre deres udebanestatistik, når SønderjyskE er modstanderen i Skansen. Lemvig-Thyborøn har skrabet 17 point sammen indtil videre i denne sæson, hvilket er imponerende. Dog er kun tre af de 17 point kommet på udebane. Dette skal man forsøge at rette op på i den sidste del af sæsonen.

I onsdags spillede drengene en rigtig fin første halvleg på udebane mod Ribe-Esbjerg, men faldt så sammen i anden halvleg og tabte 31-24. Dette skal revancheret lørdag eftermiddag mod SønderjyskE.

Tilbage i september spillede LTH og SønderjyskE sidst mod hinanden, og her endte det med en LTH-sejr på 30-27. SønderjyskE spillede uafgjort mod Nordsjælland i deres seneste kamp, så det er helt sikkert et mandskab der er sultne og klar på to point. Der venter derfor Dennis Bo Jensens tropper en svær opgave.

Kigger man på tabellen ligger SønderjyskE et point over nedrykningsstregen med 13 point og fire point op til LTH. Vinderen af lørdagens kamp vil derfor lægge yderligere afstand til nedrykningspladserne, og der er derfor lagt op til en hårdtspillet duel.

Kampen fløjtes i gang klokken 16, og man kan følge opgøret live i appen eller via vores Instagram-profil.