Kampoptakt: SønderjyskE vs. LTH

I fredags kom den sejr, som mange LTH'ere havde hungret efter i lang tid. Det skete, da Skjern blev sendt hjem med et nederlag på 35-31. Sejren skaber ekstra spænding i bunden af tabellen. Lemvig-Thyborøn er nu kun et enkelt point fra TMS Ringsted på 13. pladsen. Derfor er der lagt op til en tæt duel om at undgå den direkte nedrykning i de sidste seks runder af grundspillet.

Onsdag mødes Lemvig-Thyborøn og TMS Ringsted i en kamp, der kan blive afgørende for, hvem der rykker direkte ud af HTH Herreligaen.

Inden fokus bliver rettet mod den kamp, skal Anders Thomsens tropper lørdag en tur til Sønderborg, hvor SønderjyskE venter. Her skal drengene igen ud og jagte point i kampen for overlevelse. Jan Pytlicks tropper tog en sejr på 25-28 i det omvendte opgør i Lemvig tidligere på sæsonen. 

Det skal vi forsøge og revanchere. I sidste sæson lykkedes det os at vinde en sikker sejr i Skansen efter en kamp, hvor hele holdet bød ind, men især Mads Thymann og Ronnie Nicolaisen leverede på et højt niveau.

Det kræver igen en helstøbt indsats fra alle mand, hvis det skal lykkes at tage point med nordpå, når kampen er slut. SønderjyskE kæmper for at sikre sig en plads i slutspillet, og derfor er det to hold med meget på spil, som tørner sammen lørdag eftermiddag i Skansen.

Kampen fløjtes i gang klokken 14, og du kan se kampen direkte på YouTube med optakt fra klokken 13. Derudover kan du følge kampen live på Tophåndbolds livescore.

Se kampen direkte her!