Kampoptakt: Skjern vs. LTH

I sidste uge leverede LTH et flot comeback, da Jeppe Gade afgjorde kampen mod Mors-Thy i allersidste sekund til slutresultatet 28-27. Fredag skal succesoplevelsen tages med videre, når LTH gæster Skjern Bank Arena. Der har været ekstra god stemning i truppen efter sidste uges sejr, hvis du spørger Niels Lindholt.

"Det er klart, at sejren over Mors-Thy har givet os en masse selvtillid og generelt en tro på tingene i truppen. Så det var rart," lyder det fra Lemvig-Thyborøns nummer syv.

Lemvig-Thyborøn har derfor to sejre i de sidste tre kampe, og er inde i en god periode. Skjern har vundet deres to seneste kampe - begge med to mål over Nordsjælland og Skanderborg Aarhus. Derudover er det yderligere blevet til tre sejre og to uafgjorte, hvilket placerer Skjern Håndbold på en delt tredjeplads i HTH Herreligaen med 12 point. Derfor er det også en svær opgave, som venter Dennis Bo Jensens tropper fredag aften. Niels Lindholt forventer en kamp, hvor der bliver gået til stålet.

"Jeg forventer en hård kamp og et opgør med masser af fysik. Det bliver også en kamp, hvor vi skal forsøge at undgå og spille alt for meget seks mod seks i angrebsspillet, da jeg synes de er rigtig dygtige defensivt," fortæller Lindholt.

I sidste sæson var Skjern det hold, som lukkede færrest mål ind i grundspillet af HTH Herreligaen, og i denne sæson har defensiven også været rigtig stærk for de grønblusede. Derfor skal Lemvig-Thyborøn forsøge at dirke deres forsvar op, hvis der skal være forhåbninger om point.

"Nøglen til at vi leverer en god kamp, og har mulighed for at få point er, at vi får åbnet deres forsvar. Derudover skal vi afslutte med omtanke, så Christoffer Bonde ikke får en god dag i deres mål, for ellers bliver det rigtig svært. Derudover skal vores eget forsvar igen fungere rigtig godt, for så tror jeg bestemt, at vi har muligheder," slutter LTH-stregen.

Kampen mellem Skjern Håndbold og Lemvig-Thyborøn fløjtes i gang klokken 18.30, og hvis ikke du kan overvære kampen i Skjern Bank Arena, kan opgøret livestreames eller følges via livescore i Tophåndbold appen. Derudover vil der løbende komme opdateringer via vores Instagram-profil.

DOWNLOAD TOPHÅNDBOLD APPEN HER

FØLG OS PÅ INSTAGRAM HER