Kampoptakt: Skjern Håndbold vs. LTH

På fredag drager vi en tur sydover når vi skal op imod Skjern Håndbold. Topholdet fra Skjern Håndbold har fundet et stabilt fundament og leveret gode resultater indtil videre i sæsonen.

”Det er et meget stabilt Skjern Håndbold hold som vi møder. Særligt i deres defensiv har de været stærke og i målet har Christoffer Bonde stået endnu en stor sæson. Det vil derfor kræve, at vi finder noget af vores bedste angrebsspil frem, hvis vi skal få åbnet op og lave mål nok, så vi har chance for at vinde kampen,” udtaler Dennis Bo Jensen.

I sidste uge fik LTH en lektion i, hvad der sker, når man ikke er 100 procent klar, når man møder et tophold. Fredag er situationen lidt den samme, og vi må derfor håbe, at drengene har taget ved lære af sidste uges nederlag til Aalborg Håndbold.

”Det er en kamp hvor Skjern Håndbold er store favoritter, og hvor vi må påtage os rollen som underdog. Vi skal være klar på at gå i krig og så slår vi til når muligheden byder sig," fortæller LTH-chefen.

For vores spillende direktør er det et gensyn med en gammel hjemmebane.

”Jeg har haft tre gode år i Skjern. Det har været nogle af de bedste år i min aktive karriere og et sted som står mig meget nært. Derfor glæder jeg mig ekstra meget til at skulle spille foran publikum i Skjern. Jeg har haft mange gode oplevelser dernede og tror på, at Lemvig-Thyborøn Håndbold kan få en god oplevelse sammen i Skjern,” siger Søren Pedersen.

En bred trup med tårnhøjt topniveau.

”Vi kommer til at møde et af de bedste forsvar i HTH Herreligaen, anført af Christoffer Bonde. Det bliver nøglen til sejren at få løst dette, således vi også undgår deres kontrafase. Vi tror på sejren og har en god selvtillid i truppen, så alt er muligt på dagen – men det kræver en toppræstation af alle mand," slutter direktøren og LTH-keeperen.

LTH jagter to point fredag aften klokken 18.30 i Skjern Bank Arena. Følg med i appen eller via vores Instagram-profil!