Kampoptakt: Skjern Håndbold vs. LTH

Skuffelsen stod malet i ansigterne på spillere og fans, da kampen mellem LTH og Mors-Thy blev fløjtet af i tirsdags. Et nederlag på 22-33 til et hold som vi plejer at spille lige op med. Derfor gjorde det også ekstra ondt, da man inden kampen havde følelsen af, at det lige netop var i den kamp, hvor man havde muligheden for at tage sæsonens første point.

Det var vi dog langt fra takket være et godt spillende Mors-Thy hold og et på dagen dårligt LTH-hold. Skuffelsen har lagt sig, og det er på tide at kigge fremad. Næste opgave er tirsdag aften, når drengene drager mod Skjern Bank Arena for at møde Skjern Håndbold, som har den tidligere LTH'er, Jørgen Rasmussen, på holdkortet.

På papiret er det ikke en kamp, som skal give to point til LTH, men drengene vil som altid kæmpe sin chance, og se hvad det kan føre til. Derudover er truppen opsat på, at vise et helt andet niveau end det de beviste sidst. Netop det med at kæmpe sin chance gjorde Anders Thomsens tropper sidst de mødte Skjern tilbage i december 2019, hvor det blev til en LTH-sejr på 27-24.

Skjern startede ellers sæsonen ud med to nederlag til henholdsvis SønderjyskE og Skanderborg, men i de tre seneste kampe er det blevet til 5 point. Det er derfor et hold med en stor selvtillid, som venter Lemvig-Thyborøn tirsdag aften.

Kampen fløjtes i gang klokken 18.30 i Skjern Bank Arena, og man kan følge opgøret live på Tophåndbolds livescore eller via vores Instagram-profil.

Følg os på Instagram her!

#KSDR