Kampoptakt: Skanderborg Håndbold vs. LTH

Med to sejre i de tre seneste kampe er Lemvig-Thyborøn inde i en rigtig god periode. Den energi og følelse skal drengene tage med ind på banen, når holdet lørdag eftermiddag møder Skanderborg Håndbold på udebane.

I sejrene over Skjern og TMS Ringsted har 7-mod-6 spillet været afgørende. I kampen mod Skjern spillede Anders Thomsen spillet til perfektion og hev en sejr på 35-31 hjem, og i kampen mod TMS Ringsted straffede LTH'erne modstandernes forsøg på at spille 7 mod 6.

Lørdagens modstander fra Skanderborg er, ligesom Lemvig-Thyborøn, inde i en god periode med seks sejre i træk, og det bliver derfor en svær opgave for Anders Thomsens tropper.

Nick Rasmussens tropper indtager en 5. plads i HTH Herreligaen med 26 point, og de er derfor næsten sikre på at ende i slutspillet.

Skanderborgs mest scorende spiller er Cornelius Kragh stærkt forfulgt af den rutinerede Morten Balling. Derudover skal LTH-forsvaret holde et vågent øje med venstre backen, Thomas Arnoldsen, som især i de seneste kampe har været et stærkt offensivt våben for holdet fra festivalsbyen.

Opgøret fløjtes i gang klokken 14 i Orangeriet i Skanderborg, og du kan se kampen live lige her.

Du kan som altid også følge livescore på Tophåndbold.