Kampoptakt: Skanderborg Aarhus vs. LTH

I de to seneste kampe mod Skjern og Aalborg har LTH'erne haft svært ved at finde det fine niveau, som holdet ellers har bevist igennem næsten hele sæsonen. Tirsdag aften har drengene igen muligheden, når Skanderborg Aarhus er modstanderen i næstsidste runde af grundspillet i HTH Herreligaen.

Trods fredagens nederlag i Skjern stod det efter kampen fast, at "de røde" var sikre på at undgå de to direkte nedrykningspladser, mens det i weekenden også blev sikkert, at man ikke kunne nå slutspillet. Derfor vil mange nok tro, at der ikke er det helt store på spil i tirsdagens kamp, men grundet den gode sæson, som LTH har haft indtil videre, har holdet rigtige gode kort på hånden til at tage to point med over i nedrykningsspillet, hvilket assistenttræner Martin Hansen er meget opsat på.

"Vi skal ud og finde noget mere rytme i vores angrebsspil, så vi gør hinanden bedre. Derudover skal vi være bedre på vores afslutninger, når vi får muligheden. Defensivt skal vi komme med noget mere fysik, så vi kan hjælpe vores målmænd til nogle flere redninger. Vi har nu to kampe tilbage af grundspillet, og her handler det om, at bruge dem til og stå så stærkt som muligt frem mod det nedrykningsspil som kommer," lyder det fra Martin Hansen.

Han bliver bakket op af Mads Thymann.

"De sidste to kampe af grundspillet er ekstrem vigtige, da vi kæmper for den her 9. plads, som ikke kun ville være historisk, men også sikre os to point i nedrykningsspillet. Udover de to point, er man sikre på at være bedst indbyrdes i tilfælde af pointlighed, hvilket må siges at være en kæmpe fordel," fortæller Mads Thymann, som efter denne sæson skifter til Mors-Thy.

Derfor er han virkelig opsat på at slutte bedst muligt af i Lemvig-Thyborøn Håndbold, hvor han har spillet hele sin seniorkarriere, og har haft mange gode oplevelser.

"Jeg glæder mig virkelig til at trække LTH-trøjen over hovedet igen, der er jo desværre ikke så mange kampe tilbage. Muligheden for at lave et historisk resultat i min sidste sæson er virkelig noget, jeg er opsat på. Derudover har vi en skidt statistik på udebane, og den håber jeg, at vi kan forbedre mod Skanderborg Aarhus tirsdag," siger Thymann.

Vi har i de seneste to kampe set, hvor meget det kræver, hvis man skal spille op mod holdene fra den øverste del af tabellen. LTH'erne har haft det svært imod både Aalborg og Skjern, og det bliver heller ikke nemt tirsdag aften i Skanderborg, men Martin Hansen har opskriften klar:

"Hvis vi skal have chance for at drille Skanderborg Aarhus, kræver det en masse fight, udstråling og ikke mindst blod på knæene."

Kampen fløjtes i gang tirsdag aften klokken 18.30 i Skanderborg. Du kan følge kampen live i appen eller via vores Instagram-profil.