Kampoptakt: Ribe-Esbjerg vs. LTH

De sidste tre kampe for LTH har været noget af en rutsjebanetur. Det startede med en super præstation og to point mod Fredericia, så haltede man efter og tabte den efterfølgende kamp til Nordsjælland og senest blev det til en sejr i søndags hjemme over TMS Ringsted efter en kamp, hvor LTH spillede fint, men ikke nåede op på det niveau, vi ved, de kan spille på.

Onsdag skal holdet spille sin tredje kamp på en uge. Modstanderen her er Ribe-Esbjerg på udebane - et hold som modsat LTH ikke har spillet meget på det seneste. Mandskabet, der ledes af den tidligere LTH-træner, Anders Thomsen, har netop været ramt af corona, hvilket har medført til aflysninger af nogle kampe.

Inden onsdagens kamp ligger Ribe-Esbjerg på 9. pladsen med 16 point efter 17 kampe, mens LTH ligger to pladser over med 17 point efter 19 kampe. Ribe-Esbjerg kan derfor over hale LTH med en sejr i onsdagens duel og få en fod indenfor top-8, hvilket også må regnes at være et mål for et hold af Ribe-Esbjergs kaliber. Point til LTH vil i den grad betyde, at man skal kigge godt efter, hvis man skulle kunne øjne de to nederste pladser i HTH Herreligaen.

Sidst de to hold mødtes endte det med en sejr på 29-27 til LTH, hvilket vi håber, gentager sig onsdag aften. Siden da har Ribe-Esbjerg dog i den grad fundet formen. Det er blevet til fem sejre ud af syv mulige siden nederlaget til LTH, hvilket har givet Anders Thomsens tropper blod på tanden. "De røde" skal derfor være forberedt på et markant anderledes Ribe-Esbjerg-hold onsdag aften i Ribe Fritidscenter.

Kampen mellem de to mandskaber fløjtes i gang klokken 18.30, og man kan følge kampen live i Tophåndbold appen eller via vores Instagram-profil!