Kampoptakt: Ribe-Esbjerg HH vs. LTH

Med Ringsteds sejr i weekenden over Skanderborg er der nu tre points forskel mellem os og så TMS Ringsted. Selvom det begynder at se sværere ud tabelmæssigt, ser det nu mere fortrøstningsfuldt ud inde på banen, hvilket er en vigtig faktor.

I de to seneste kampe har modstanderne heddet BSH og Aalborg Håndbold. Dog er det godt nok blevet til nederlag, men vi har spillet lige op mod dem, og i fredags havde vi fortjent point mod BSH, men måtte alligevel se os slået med 26-27.

Torsdag aften gælder det så Ribe-Esbjerg på udebane. I det omvendte opgør tilbage i september tabte vi 30-33 i en kamp, hvor Thomas Damgaard scorede hele 12 mål. Det skal vi forsøge at revanchere, men det bliver ikke let, da Kristian Kristensens holdkort rummer mange profiler.

I deres seneste kamp tog de en kæmpe skalp ved at besejre de danske mestre fra Aalborg på udebane med 29-31. Dette vidner om, at Ribe-Esbjerg har niveau til meget mere end den 12. plads, som de indtager lige nu.

Derfor kræver det enormt hårdt arbejde, fuld koncentration og maksimal fight, hvilket vi har set i de sidste par kampe, hvis der skal tages point med nordpå efter torsdagens duel.

Kampen fløjtes i gang klokken 18.30, og du kan se kampen live på Ribe-Esbjergs Facebook-side eller du kan følge med på Tophåndbolds livescore.