Kampoptakt: Nordsjælland vs. LTH

Sæsonstarten har ikke været indbringende pointmæssigt for Lemvig-Thyborøn Håndbold. Helt det samme kan man ikke sige om tirsdagens modstander fra Nordsjælland Håndbold, som har fået tre point indtil videre i denne sæson.

Det blev ovenikøbet til point i nordsjællændernes sidste kamp, hvor holdet fik uafgjort mod Skanderborg Aarhus.

Derfor venter der en selvtillidsfuld modstander tirsdag aften for LTH. Modsat skal vestjyderne finde selvtilliden ved at tage sæsonens første sejr.

Nordsjælland var inden sæsonen et af de hold, som man forventede, at LTH'erne skulle kunne bide skeer med. Den første test venter altså tirsdag aften, og det er en kamp, som LTH-keeper, Simon Egtved, glæder sig til.

"Jeg forventer, at det bliver en kamp med meget tænding. Det kommer til at blive en kamp, hvor begge hold har meget på spil, og det vil blive et tæt opgør," lyder det fra Egtved.

I modsætning til sidste sæson har drengene haft sværere ved at komme til point, men dette ryster ikke truppen ifølge Simon Egtved forud for tirsdagens nøglekamp.

"Jeg føler ikke, at vi har kniven for struben. Vi har været tæt på at få point i flere kampe. Så pointene skal nok komme. Der er mange spillerunder endnu og masser af muligheder, og tirsdag jagter vi den næste mulighed for at få hul på bylden," fortæller keeperen.

Hvis der skal komme hul på bylden, kræver det en helt anden indsats end senest mod KIF Kolding, hvor “de røde” aldrig fik flow i angrebsspillet, mens forsvaret heller ikke ramte det høje niveau fra de tidligere kampe. Derfor var drengene aldrig i nærheden af point

Derfor er holdet sultne efter point, og det er et maksimalt opsat LTH-mandskab, som sætter kursen mod Hillerød tirsdag.

Kampen fløjtes i gang klokken 20.30 i Royal Stage. Du kan følge opgøret via Tophåndbold appen, vores Instagram-profil og så bliver det hele sendt direkte på TV2 Play.