Kampoptakt: Nordsjælland vs. LTH

Onsdag aften spiller LTH nøglekamp på udebane mod Nordsjælland. En sejr vil sende LTH tilbage i top-8 og længere væk fra de faretruende nedrykningspladser, mens et nederlag vil åbne bundduellen endnu mere op.

I lørdags leverede Dennis Bo Jensens tropper en forrygende indsats, da de sendte topholdet fra Fredericia HK hjem med et nederlag på 34-27. Onsdag aften gælder det Nordsjælland på udebane i en vigtig kamp for begge mandskaber. Kan LTH’erne genfinde niveauet fra i lørdags vil der være yderligere to point på kontoen, når bussen vender hjemad senere onsdag aften.

Omvendt kan det sagtens blive til nederlag, hvis ikke man giver sig 100 procent. Nordsjælland er for alvor kommet i gang efter en sløj start. Holdet har fået point i fem af de sidste otte kampe, og har dermed kravlet over Skive i bunden af tabellen. Nordsjælland kan med en sejr i dagens kamp komme op på samme pointantal som Mors-Thy, hvis de selvfølgelig taber deres kamp til Skjern Håndbold.

Der er derfor lagt op til en herrefight, når de to hold krydser klinger i Helsinge Hallen onsdag aften. Der er også mulighed for debut til LTH’s nye spiller Amadeus Hedin, som har trænet med truppen hele ugen.

Kampen fløjtes i gang klokken 19.30, og man kan følge opgøret live på Tophåndbold appen eller via vores Instagram-profil.