Kampoptakt: Mors-Thy vs. LTH

Efter cirka halvanden måneds landsholdspause er Lemvig-Thyborøn igen klar til at spille kampe i HTH Herreligaen. Sæsonen genoptages lørdag eftermiddag, når Mors-Thy Håndbold venter på udebane.

Status for LTH er stadig, at man indtager sidstepladsen i rækken med tre point op til nærmeste konkurrent i form af TMS Ringsted. Der resterer 8 kampe af grundspillet, og det bliver 8 kampe, hvor alle chancer skal jagtes, og den jagt starter altså lørdag mod Mors-Thy.

Anders Thomsens tropper har brugt VM-pausen på at afholde en træningslejr og spille nogle træningskampe. Her er det blevet til sejre over HC Midtjylland og Ribe-Esbjerg. Derudover har vi i pausen sagt goddag til vores tidligere topscorer, Søren Nørgård, som får sit comeback i den røde trøje i lørdagens kamp mod hans tidligere holdkammerater fra Mors-Thy.

I det omvendte opgør mod Mors blev vi kørt fuldstændig over, og vi har derfor noget af en revanche til gode. Ser man bort fra den seneste kamp, plejer der ellers altid at være spænding til det sidste, når de to lokalrivaler krydser klinger. Det kunne meget vel ske igen.

Kampen spilles desværre uden tilskuere, hvilket er synd, da der til lokalbragene plejer at være en stemning, som de færreste kampe i Danmark kan matche. I har dog alligevel muligheden for at følge LTH'ernes jagt på vigtige point, da Mors-Thy sender kampen live på deres Facebook-side.

Kampen fløjtes i gang klokken 14.00 og du kan se kampen direkte her!