Kampoptakt: LTH vs. TTH Holstebro

Lemvig-Thyborøn Håndbold er ubesejret i de seneste fem hjemmekampe, og lørdag eftermiddag skal drengene forsøge at bevare denne stime, når TTH Holstebro kommer på besøg.

Trods det faktum, at det omvendte opgør i oktober endte med en sikker LTH-sejr, så er lørdagens gæster stadig kæmpe favoritter. TTH vandt deres seneste kamp mod Skanderborg Aarhus og ligner et hold, der er på vej tilbage til det niveau, hvor vi kender dem. Derudover er en del af de skadede spiller ved at være tilbage. Heriblandt den tidligere LTH'er, Johan Meklenborg.

LTH mødte i onsdags BSH på udebane, og her endte det med et nederlag på 35-31 efter en kamp, hvor forsvarsspillet haltede lidt, mens man i angrebet spillede en fin kamp, hvor man kom frem til de rigtige chancer. Dog var skarpheden i afslutningerne ikke helt i top. Derudover bar kampen meget præg af, at BSH har lidt mere bredde end LTH, hvilket kom dem til gode i den sidste ende.

Kampen i den nederste halvdel af tabellen er meget tæt, og kun fire point skiller nummer 13 og 7 ad. Derfor er der behov for point i alle kampe som aldrig før. Derfor bliver lørdagens duel helt sikkert ekstrem seværdig, da begge hold har brug for to point, og de indbyrdes opgør mellem LTH og TTH plejer at indeholde en masse kampe i kampen og fight.

Lørdagens kamp bliver den sidste i år med tilskuere på lægterne, og derfor håber vi på, at se mange mennesker i Arena Vestjylland Forsikring, så vi kan få givet den maks gas inden, at vi skal spille for tomme tribuner.

Køb din billet til kampen her!

Kampen fløjtes i gang klokken 14, og du kan følge opgøret live på Tophåndbold eller via vores Instagram-profil.