Kampoptakt: LTH vs. TTH Holstebro

Fredag aften står Lemvig-Thyborøn Håndbold overfor vores naboer fra TTH Holstebro i Santander Cuppens 1/8-finale i Arena Vestjylland Forsikring. Sidste gang Anders Thomsens tropper spillede på den berygtede hjemmebane var helt tilbage i marts inden coronaen for alvor brød ud i landet. Her var modstanderen netop TTH Holstebro i en kamp, hvor storebror tog en fortjent sejr.

Her fem måneder senere løber drengene igen på banen i Arena Vestjylland Forsikring, og de er klar til at kæmpe for revanche og videre avancement i Santander Cuppen.

Som altid er der "mange kampe i kampen", når de to lokalrivaler møder hinanden. Specielt bliver det ihvertfald for den tidligere LTH'er, Mathias Porsholdt, og den tidligere TTH'er, Niels Lindholt, som inden denne sæson byttede pladser hos de to mandskaber.

De to hold mødtes i en træningskamp i sidste uge. Her trak TTH Holstebro det længste strå, og vandt med 33-26. LTH'erne spillede en god første halvleg, og det er noget af det, der skal tages med ind til fredagens kamp, hvis pokaloverraskelsen skal blive en realitet.

Grundet Corona-restriktionerne har vi kun fået lov til at lukke et bestemt antal siddende tilskuere ind til kampen, og der er derfor kun adgang med gyldig billet. Der bliver således heller intet dørsalg. Men hvis du ikke har en billet, vil man kunne følge kampen direkte via vores Facebook-side, hvor kampen vil blive livestreamet.

Vi håber de tilskuere som har fået billet til kampen, vil gøre deres ypperste for at lave den bedst mulige stemning, så vi kan hjælpe drengene med at skabe en overraskelse og dermed også en plads i kvartfinalen af dette års Santander Cup!