Kampoptakt: LTH vs. SønderjyskE

Sidst der var kamp i Arena Vestjylland Forsikring var i forrige uge, hvor vi tog imod Mors-Thy. En kamp som vi helst ikke vil komme nærmere ind på, da drengene slet ikke var der, hvor de skulle være. Samtidig må man også rose Mors-Thy for at spille en god kamp.

I tirsdags skulle LTH’erne vise, at de havde lagt skuffelsen bag sig, da de på udebane mødte Skjern Håndbold. Her var det et helt andet LTH-mandskab som var på banen. I størstedelen af kampen var “de røde” i teten, men i slutminutterne viste Skjern deres rutine og vandt kampen med 29-26.

Trods et nyt nederlag var der mange gode momenter i kampen, og det må have givet en ny tro på tingene og en del af selvtilliden tilbage hos Anders Thomsens tropper. Spillet fra størstedelen af kampen mod Skjern skal tages ind til kampen mod SønderjyskE, og der er derfor en god mulighed for at tage point, hvilket vi har gjort i de tre seneste indbyrdes opgør.

Lørdagens gæster fra SønderjyskE har til denne sæson fået en ny skikkelse på trænerbænken i form af den tidligere kvindelandstræner, Jan Pytlick. Pytlicks tropper fik en fantomstart på sæsonen med tre sejre i de tre første kampe. I de fire seneste er det dog kun blevet til et enkelt point. Så sent som i onsdags måtte SønderjyskE også se sig kørt over af Mors-Thy, da de hjemme tabte med 25-37.

Det er formentligt et sejrs-sultent SønderjyskE-hold som lægger vejen forbi Arena Vestjylland Forsikring. Men på den anden banehalvdel står der et LTH-hold, som er opsatte på at vaske pletten væk fra den seneste hjemmekamp, samtidig med at de gerne vil have slettet nullet på tabeloversigten. Der venter derfor en kamp med to tændte mandskaber.

Kampen fløjtes i gang klokken 14.30 i Arena Vestjylland Forsikring, og hvis du ikke kan overvære opgøret live i hallen, kan man følge med på Tophåndbolds livescore eller via vores Instagram-profil. Der er stadig ledige billetter til kampen, men der vil ikke være adgang for udeholdets tilskuere.

Følg os på Instagram her!

Køb din billet til kampen her!