Kampoptakt: LTH vs. Skjern Håndbold

Der venter et vaskeægte fredagsbrag, når vi tager imod de grønblusede fra Skjern Håndbold i Arena Vestjylland Forsikring.

Skjern Håndbold sagde sidste sæson farvel til to store profiler, som stoppede deres aktive karriere. Anders Eggert og Bjarte Myrhol har i en lang årrække forkælet os med lækre detaljer, og vidunderlige håndboldoplevelser.

Det betyder også at de frem mod denne sæson har været nødsaget til at kigge ind i en større rotation i spillertruppen. Foruden de to benævnte profiler har man også sagt farvel til spillere som Elvar Jönsson som er skiftet til MT Melsungen, Jonathan Stenbäcken er returneret til Sverige. Derudover er Jonas Tidemann skiftet til portugisisk håndbold, hvor Sporting Lissabon blev destinationen.

Ind er kommet Christoffer Bonde fra konkursboet i Århus Håndbold. Kulturbærerne Lasse Mikkelsen og Emil Bergholt er kommet tilbage til byens hold. Derudover har man hentet to internationale profiler i Alfred Jönsson og Senjamin Buric.

På trods af en stor udskiftning har de formået at komme rigtigt godt fra start. 4 sejre i 6 kampe er det blevet til, og en aktuel 5. plads i HTH Herreligaen bevidner også om, at det er et hold med stor kvalitet som vi møder fredag aften.

Ambitionerne er altid store i Skjern Håndbold, hvor man altid sigter efter, at være med i kapløbet omkring det danske mesterskab, samt Final4.

I vores sidste kamp var vi på besøg hos de forsvarende mestre fra Aalborg Håndbold. Efter en rigtig flot første halvleg, så måtte vi sande at opgaven blev for stor i 2. halvleg. På trods af nederlaget, så var der mange positive elementer at tage med fra vores kamp i Aalborg, som vi forventer kommer til udtryk i dagens kamp.

I sidste sæson blev det til henholdsvis et nederlag og en sejr i de to indbyrdes opgør mod Skjern Håndbold. Sejren blev grundlagt på vores altid meget stærke hjemmebane, hvor det lykkedes os at vinde med 4 mål.

Til opgøret i Aalborg var Christian Holm er tilbage fra en skade. Det giver os endnu flere strenge at spille på. Både offensivt og defensivt.

Skal vi lykkes med at få en sejr fredag aften, kræver det, at vi får åbnet op for deres forsvar og Christoffer Bonde i målet. Samtidigt skal vi sørge for at få stækket deres store individuelle profiler i vores eget forsvar.

På papiret lyder det måske igen svært som tilhænger af ”de røde” – men med Arena Vestjylland Forsikring i ryggen, så tror vi altid på, at miraklerne kan ske.

Kampen fløjtes i gang klokken 19.30, og du kan følge kampen live på Tophåndbold eller vores Instagram!

KOM SÅ DE RØDE!

Der er stadig ledige billetter - køb din billet her!