Kampoptakt: LTH vs. Skjern Håndbold

Syv kampe tilbage i grundspillet og tre point op til TMS Ringsted. I lørdags var drengene tæt på point, da de mødte Mors på udebane, men det endte desværre med et snævert nederlag på 30-27. Næste chance for point er fredag aften, når Skjern Håndbold lægger vejen forbi Arena Vestjylland Forsikring.

Skjern er et super godt hold med et par spillere, som var med til VM-slutrunden her i januar. Derfor bliver det også en svær opgave for Anders Thomsens tropper.

Dog kræver det en overraskelse eller to i grundspillets resterende kampe, hvis TMS Ringsted skal indhentes. Den overraskelse jagter drengene hundrede procent fredag aften mod Skjern Håndbold. 

Senest de to hold mødtes i Arena Vestjylland Forsikring lykkedes det LTH'erne at drille Skjern. Her endte det med en sejr på 27-24 til "de røde" efter en super indsats fra alle mand. Dette niveau skal genfindes fredag, og så er der bestemt muligheder for point. Derudover skal drengene finde samme gejst og spændingsniveau fra kampen mod Mors i lørdags.

Der er desværre ingen adgang for tilskuere, men vi livestreamer vores kamp direkte fra vores YouTube-kanal, hvor vi har optimeret lidt på vores stream. Det vil til kampen være muligt at følge med i stillingen og tiden ved hjælp af en digital måltavle.

Du finder vores YouTube-kanal her, og der vil blive lagt et link op til livestream på vores Facebook før kampstart fredag aften. Kampen fløjtes i gang klokken 19.30.