Kampoptakt: LTH vs. Skive fH

I den seneste kamp mod Skanderborg Aarhus sikrede LTH sig 9. pladsen efter en flot sejr på udebane. Dette betyder, at holdet hverken kan ende højere eller lavere i tabellen efter grundspillets sidste kamp lørdag, som er imod Skive fH på hjemmebane. Lørdagens gæster kender også deres skæbne, da de er et af de to hold, som skal en tur ned i 1. division. Derfor kunne man godt fristes til at sige, at der ikke er så meget på spil, når de to lokalrivaler løber på banen, men sådan er situationen ikke, hvis du spørger LTH-playmakeren, Thomas Damgaard.

"Kampen mod Skive er et vaskeægte lokalopgør, men for mig er der meget mere end to point på spil. Skive har min storebror og fætter på holdkortet, mens min onkel er træner, så det gælder nemlig håneretten. Derudover vil vi gøre alt for at slutte grundspillet godt af med en sejr over Skive," lyder det fra Thomas Damgaard, som skiftede fra Skive til LTH tilbage i 2020.

Familien han henviser til kender håndboldpublikummet i Arena Vestjylland Forsikring også godt til. Thomas' storebror er Andreas Damgaard, mens fætteren er Matias Damgaard - begge har tidligere tørnet ud for LTH tidligere. Derudover er hans onkel Arne Damgaard, som havde stor succes som træner for LTH, hvor det blandt andet blev til to oprykninger. Foruden disse tre råder Skive også over Shadrach Nsoni og Søren Tau, som også har haft hjemmebane i Arena Vestjylland Forsikring før. Vi glæder os meget til at byde dem allesammen velkommen tilbage lørdag eftermiddag.

Udover Thomas Damgaard, har vores anfører Nicolai Pugholm også tidligere optrådt for Skive, og han glæder sig til at skulle ud og kæmpe foran hjemmepublikummet i Arena Vestjylland Forsikring igen.

"Det bliver en spændende kamp i morgen, selvom der umiddelbart ikke er det store på spil i tabellen. Vi har blandt andet en hjemmebane, som vi skal ud og forsvare. Derudover er der en masse relationer imellem spillere og trænere hos begge klubber, så vi vil meget gerne afslutte grundspillet med en sejr og bevare momentum ind i nedrykningsspillet," udtaler LTH-anføreren.

Thomas Damgaard bakker Pugholm op, og han glæder sig også til at spille i Arena Vestjylland Forsikring igen.

"Vi glæder os meget til at spille på hjemmebane igen efter to udekampe i træk, og jeg håber, at Arena Vestjylland Forsikring kommer til at koge, ligesom den plejer at gøre, når vi spiller på hjemmebane," slutter Damgaard.

Skal du op og opleve Damgaard, Pugholm og resten af LTH-mandskabet, når de lørdag eftermiddag møder Skive fH i Arena Vestjylland Forsikring, kan du stadig nå at købe din billet!

KØB DIN BILLET HER

Hvis ikke du kan overvære kampen i hallen, kan du som altid følge med i appen eller via vores story på både Facebook og Instagram. Kampen fløjtes i gang klokken 15.30, og der er fuld spillerunde i HTH Herreligaen, da det er sidste kamp i grundspillet.