Kampoptakt: LTH vs. Skanderborg Aarhus

Fredag aften ruller ligahåndbolden igen for Lemvig-Thyborøns vedkommende efter en landsholdspause på godt to uger. Modstanderen er Skanderborg Aarhus på hjemmebane i Arena Vestjylland Forsikring. Jeppe Gade spår et tæt opgør mod fusionsklubben.

"Jeg tror, at det bliver en tæt kamp. Det handler om, at vi tør og løbe mod dem, da jeg mener, at der er nogle nemme mål at hente for os der, men også så vi undgår at skulle slide for meget med at komme frem til scoringer. Nu har vi jo haft pause, så vi glæder os bare sindssygt meget til at spille kamp igen og især på hjemmebane i Arena Vestjylland Forsikring. Vi skal bare ind og give den gas", lyder det fra Jeppe Gade, som er tilbage på træningsbanen efter sin knæoperation.

Godt nok har Jeppe Gade været på holdkortet i de seneste kampe for LTH, men det har kun været for at varetage straffekast-tjansen, men nu træner den unge bagspiller med på fuldt vigør siden skiftet fra BSH i sommerpausen.

"Det har været dejligt at være tilbage, og det har været noget, som jeg har glædet mig helt vild til. Som håndboldspiller er det jo på håndboldbanen, at man helst vil være, og ikke bag bænken, når de andre spiller. Så det har været mega fedt at mærke en håndbold igen," fortæller LTH'eren.

Når kampen mod Skanderborg Aarhus fløjtes op fredag aften er det 17 dage siden, at Dennis Bo Jensens tropper sidst var i kampaktion, og her endte det som bekendt med sæsonens første sejr, da holdet på udebane besejrede Nordsjælland Håndbold. En sejr, som har givet mere overskud i truppen.

"Jeg synes, at humøret har været godt igennem hele sæsonen, men det er klart, at det var dejligt at gå til landsholdspause med to point på kontoen i stedet for nul. Så selvfølgelig betyder sejren over Nordsjælland noget for humøret og selvtilliden i truppen, og det giver lidt mere overskud," udtaler Gade.

Den lange pause har selvfølgelig givet tid til at træne nogle ting for Lemvig-Thyborøn Håndbold og specielt en del af spillet har fyldt for Jeppe Gade og holdkammeraterne.

"Jeg har primært brugt landsholdspausen på at blive sat ind i tingene angrebsmæssigt, men vi har også sammen haft stor fokus på angrebsspillet, da det har været vores helt store udfordring i starten af sæsonen. Derudover har vi brugt pausen på at blive spillet endnu mere sammen," slutter LTH's nummer 8.

Det bliver spændende om den lange pause har givet pote for LTH, som fredag aften jagter sæsonens første hjemmesejr imod et Skanderborg Aarhus-hold, som er inde i en god stime.

Kampen fløjtes i gang klokken 19.30 i Arena Vestjylland Forsikring, og LTH er vært ved en gratis drikkevare til alle som kan fremvise en billet til kampen ved indgangen. Skynd dig derfor ind og køb din billet til sæsonens første fredagskamp på hjemmebane.

Hvis ikke man har mulighed for at overvære kampen i Arena Vestjylland Forsikring, kan opgøret streames live i Tophåndbold-appen eller følges via livescore eller vores Instagram-profil!

KØB DIN BILLET HER

DOWNLOAD TOPHÅNDBOLD APPEN HER

FØLG OS PÅ INSTAGRAM HER