Kampoptakt: LTH vs. Skanderborg Aarhus

Mandag aften spiller LTH sæsonens anden hjemmekamp i HTH Herreligaen. Modstanderen er den nye fusionsklub fra Skanderborg Aarhus Håndbold.

Sidst vi var samlet i Arena Vestjylland Forsikring, var der en euforisk stemning efter sejren over SønderjyskE. Sidenhen har vi været en tur i Ringsted, hvor vi desværre måtte se os besejret med 38-33. Det var noget af et antiklimaks efter SønderjyskE-kampen, men vi er nu videre, og ser frem til mandagens kamp.

Mandagens modstander er den “nye” klub fra Skanderborg Aarhus. Målt på deres start i HTH Herreligaen bliver det en svær kamp for Dennis Bo Jensens tropper. Fusionsklubben har nemlig ikke sat point til endnu i denne sæson, hvor det er blevet til sejre over KIF Kolding og SønderjyskE.

Selvom navnet er nyt, så er størstedelen af spillerne fra det gamle Skanderborg Håndbold - et hold vi har for vane at spille nogle tætte kampe imod. Så selvom det på papiret bliver en svær kamp, så har vi før taget point fra Skanderborg Håndbold. Vi skal blot tilbage til vores seneste møde i marts. Her vandt “de røde” 27-29 på udebane.

Dette resultat må meget gerne gentage sig igen. Hvis det skal lykkes, skal der en helt anden attitude frem, end tilfældet var i Ringsted for en uge siden. Spillet fra sæsonens første to kampe skal genfindes, og så skal vi selvfølgelig have opbakning fra lægterne, så vi kan presse Skanderborg Aarhus både på og udenfor banen.

Kampen bliver sendt direkte på TV2 Sport, og vi vil derfor vise vores fantastiske hjemmebane frem for hele Håndbolddanmark. Giv den derfor gas og smid hæmningerne, så vi sammen kan skabe en vild kulisse.

Køb din billet til kampen her.

Opgøret kan som skrevet ses direkte på TV2 Sport, men du kan også følge med på Tophåndbolds livescore.