Kampoptakt: LTH vs. Ribe-Esbjerg HH

Lørdag eftermiddag spiller Lemvig-Thyborøn Håndbold sin sidste kamp i 2022, når holdet møder Ribe-Esbjerg for anden gang i en betydningsfuld kamp denne sæson. Det er endnu ikke lykkedes "de røde" at besejre Ribe-Esbjerg i denne sæson. Derfor er Jonathan Würtz og resten af LTH-mandskabet opsatte på at tage revanche.

"Vi har en revanche tilgode. Vi har mødt dem tre gange i denne sæson, hvis man medregner vores træningskamp. Alle gange har vi jo følt, at vi havde chancen på et eller andet tidspunkt i kampen, så det er helt sikkert tid til revanche. De kommer selvfølgelig også med alt det, som de har, men vi vil gerne slutte rigtig godt af på hjemmebane, hvor vi har været rigtig gode i denne sæson," lyder det fra Würtz.

Da det er den sidste kamp i år, giver det god anledning til at give en status på sæsonen indtil videre, og her er Jonathan Würtz godt tilfreds med, hvad ham og holdkammeraterne har opnået.

"Jeg synes, at vi har haft en god sæson indtil videre. I starten af sæsonen spillede vi mange tætte kampe, hvor vi ikke havde marginalerne med os. Sidenhen har vi vundet de kampe mod de hold, som vi skulle vinde over. De 10 point vi har fået nu, som forhåbentlig bliver til 12 på lørdag, betyder at vi har haft et rigtig godt 2022," fortæller han.

Jonathan Würtz kom i sommers til LTH på en lejeaftale fra Skjern Håndbold, og han er meget tilfreds med sit skifte, og føler at han sammen med holdet er godt kørende i tiden.

"Jeg synes, at det er gået godt og den rigtige vej siden mit skifte til Lemvig-Thyborøn Håndbold. Selvfølgelig er der nogle ting, som har været sværere end andre. Jeg har lige skulle vænne mig til, at skulle spille angrebsspil igen, men jeg synes også, at jeg har rykket mig rigtig meget på det punkt. Forsvarsspillet er også blevet bedre og bedre, hvor jeg sammen med Pugholm og Niels har opbygget et godt makkerskab i 3'er-blokken. Alt i alt synes jeg, at det går i den rigtige retning," slutter lejesvenden.

Jonathan Würtz og holdkammeraterne spiller årets sidste kamp klokken 14 i Arena Vestjylland Forsikring. Der er stadig billetter tilbage, og vi håber på at mange kommer og sender holdet godt på juleferie. Er man derimod forhindret kan kampen følges live via Tophåndbolds livescore eller vores Instagram-profil.

KØB DIN BILLET HER

FØLG OS PÅ INSTAGRAM HER

DOWNLOAD TOPHÅNDBOLD APPEN HER