Kampoptakt: LTH vs. Ribe-Esbjerg HH

Sidste betydningsfulde kamp i den seneste sæson var i Santander Cuppen, hvor Nørre Djurs blev besejret. Dette leder os hen til sæsonens første betydningsfulde kamp, som er lørdag eftermiddag mod Ribe-Esbjerg i Santander Cuppens 1/8-finale. Vinderen af kampen er kun en enkelt sejr fra det storslåede Final4, og derfor er kampen ekstrem vigtig for begge mandskaber.

Det er første kamp af betydning i denne sæson for begge mandskaber efter en håndfuld træningskampe. En af træningskampene var imod netop Ribe-Esbjerg, og her måtte LTH se sig besejret med 30-25. Cheftræner, Dennis Bo Jensen, har nogle ting som skal justeres fra det møde, hvis LTH'erne skal kæmpe med om et videre avancement.

"Vi skal have styr på deres kontraspil, hvilket er deres helt store X-factor, som voldte os store problemer i træningskampen. Det skal vi forsøge og holde nede, og det er et kæmpe fokuspunkt for os," lyder det fra cheftræneren.

Som skrevet er det den første rigtige kamp i sæsonen, og derfor forventer Dennis Bo Jensen heller ikke, at tilskuerne lørdag kan forvente håndbold i topklasse, men derimod kan man forvente meget andet på nogle andre parametre.

"Publikum kan forvente et toptunet LTH-hold, som vil gøre alt for at spille sig i en kvartfinale. Det er ikke sikkert, at det bliver den mest polerede og fine håndboldkamp, men på intensitet og indsats vil man se et klar hold," udtaler Dennis Bo.

Efter Porups karrierestop har vi nu fået en ny indehaver af kamprekorden i LTH-truppen, og han løber rundt ude på højre fløjen. Der er selvfølgelig tale om Jesper Kokholm, og han glæder sig virkelig til at løbe på banen i Arena Vestjylland Forsikring igen!

"Det bliver sjovt og spille en betydningsfuld kamp igen. Mig selv og hele truppen glæder sig helt vildt til at mærke stemningen igen, og at der igen er noget på spil. Jeg synes, at vi har fine muligheder for at gå videre, men det er svært at spå om. Hvis vi spiller op til vores bedste, kan jeg ikke se, hvorfor vi ikke skulle vinde," fortæller Jesper Kokholm, som glæder sig helt vildt til at se alle tilskuerne i Arena Vestjylland Forsikring igen.

Kampen fløjtes i gang klokken 15 i Arena Vestjylland Forsikring. Sæsonkortholdere har gratis adgang, mens alle andre kan købe billetter til 60 kroner stykket. Vi håber på at se mange mennesker til denne vigtige kamp, men hvis du er forhindret, kan man følge kampen live via Tophåndbolds app, hvor der både er livescore, men det er også muligt at streame hele kampen fra appen. Derudover vil vi komme med opdateringer via vores Instagram-profil.

KØB DIN BILLET HER