Kampoptakt: LTH vs. Ribe-Esbjerg HH

Fredag aften har vi fornøjelsen af at tage imod Ribe-Esbjerg HH på hjemmebane i HTH Herreligaen.

Med en aktuel 11.-plads i HTH Herreligaen er Ribe-Esbjerg HH formentlig ikke kommet så godt fra land, som ambitionerne foreskriver det.

I holdets sidste 5 kampe er det blevet til en sejr over SønderjyskE Herrer og fire nederlag. Derfor må det forventes at det er et ekstremt sejrshungrende hold, som fredag kommer på besøg i Lemvig.

Anders Thomsen er tilbage i Arenaen og det er en assistenttræner med stort kendskab til spillerne i Lemvig-Thyborøn Håndbold truppen. Derfor bliver det igen spændende at se hvilke taktiske dispositioner der udfolder sig på banen. Anders danner duo med den erfarne Kristian Kristensen, som står i spidsen for holdet.

Truppen er sammensat af et mix mellem erfarne profiler og yngre talentfulde kræfter. På målet er den evigt unge Søren Rasmussen en sikker sidste skanse. Han danner makkerpar med Kim Sonne, der er vendt tilbage til Danmark efter forskellige ophold i udlandet, hvor turen blandt andet er gået forbi den ikoniske klub i Tyskland, THW Kiel.
Jonas Larholm styrer spillet og han formår gang på gang at boltre sig med flotte afleveringer og i de foregående kampe har han ligeledes scoret et hav af mål.

Miha Zvizej er holdets største profil og et omdrejningspunkt – både offensivt og defensivt. Han fylder ekstremt meget for dem i begge ender af banen og skal vi trække os sejrrigt fra kampen er det et helt springende punkt, at vi lykkes med at dæmme op for hans store kvaliteter.

Vores egne drenge – eller mandfolk – kommer til kampen som værende ubesejrede i 4 kampe i træk. 2 uafgjorte og 2 sejre mod topholdene gør, at vi på nuværende tidspunkt indtager en flot 9. plads i HTH Herreligaen.
Holdet er enheden og præstationerne på banen taler sit tydelige sprog, hvor alle har budt ind med stor kvalitet uanset hvilken rolle man er blevet tildelt i kampene.

Vores sidste kamp hjemme mod Bjerringbro-Silkeborg Håndbold bevidner om, at vi kan spille med om point hver gang. Igen viste vores hjemmebane, at den formår at bære spillerne frem. I er imponerende gode. Men det er ikke kun hjemme vi viser enorm styrke på lægterne. Det store tilskuerantal vi har på udebanerne, bliver i den grad bemærket. Tak for den store støtte!!

I sidste sæson blev det til et nederlag og en uafgjort i vores indbyrdes kampe. Det kræver derfor endnu en super holdpræstation før, at vi kan trække os sejrrigt ud af kampen.

Kampen fløjtes op klokken 19.30, og hvis ikke du kan overvære kampen live i Arena Vestjylland Forsikring, kan opgøret følges live på Tophåndbold eller via vores Instagram-profil.