Kampoptakt: LTH vs. Ribe-Esbjerg HH

Så er det igen blevet tid til hjemmekamp i Herre Håndbold Ligaen mod Ribe-Esbjerg HH, der ligesom os endnu ikke har fået point i ligaen.

Tre kampe mod tre tophold har resulteret i tre nederlag, og vi har derfor vores første point tilgode. Det point var vi dog meget tæt på i søndags, da vi til sidst måtte se os besejret med 28-27 mod Bjerringbro-Silkeborg på udebane. En rigtig god kamp af drengene, som minimum havde fortjent et enkelt point efter den flotte indsats.

Men vi fortsætter jagten, og det gør vi fredag aften, når Ribe-Esbjerg gæster Arena Vestjylland Forsikring. Fredagens gæster er i samme situation som os, og efter kampen i aften vil minimum et af holdene have point på kontoen.

Ribe-Esbjerg har i de tre første runder måtte se sig besejret af TTH Holstebro, KIF Kolding og Aalborg Håndbold. Til denne sæson har Ribe-Esbjerg forstærket sig med den tidligere Barcelona-spiller, Jonas Larholm, som er blevet spillende assistenttræner. De to mest scorende REHH-spiller i de tre første kampe har været de to backs, Nicolai Nygaard og Runar Karason, så dem skal LTH-defensiven holde et vågent øje med.

Hvis spillet fra den seneste kamp mod BSH bliver taget med på banen fredag aften, er der god mulighed for point til Anders Thomsens tropper. Stregspillet fungerede rigtig godt, hvor Niels Lindholt scorede fire mål på fire forsøg, mens Mads Thymann også havde en god dag på kontoret. Defensivt stod forsvaret godt, hvilket gjorde det nemt for Ronnie og Shaq, som begge stod en rigtig god kamp.

Kampen fløjtes i gang klokken 19.30 i Arena Vestjylland Forsikring, og hvis ikke du har billet til kampen kan opgøret følges live på Tophåndbold eller via vores Facebook-side, hvor vi livestreamer.

Der er stadig ledige billetter til kampen - klik her og køb din billet!