Kampoptakt: LTH vs. Mors-Thy

Onsdag aften er der igen hjemmekamp på programmet for Lemvig-Thyborøn Håndbold, når Dennis Bo Jensens tropper møder Mors-Thy. Et opgør som de sidste år har givet mange underholdende kampe, og det er bestemt en af de kampe, som den tidligere Mors-Thy- og nuværende LTH-spiller, Jacob Hessellund ser frem til.

"Selvfølgelig er det en af de kampe, som man glæder sig ekstra meget til. Der er jo et lidt specielt forhold mellem de to klubber, og kampene plejer at være fyldt med intensitet. Flere spillere har også været i begge klubber, så det bliver helt sikkert en spændende kamp," lyder det fra "Hess".

Kigger man på de sidste 19 indbyrdes opgør er det blevet til 9 LTH-sejre og 10 til onsdagens gæster. I sidste sæson var det "de røde", som havde overtaget i de indbyrdes kampe, da man vandt begge kampe. Dette må meget gerne gentage sig igen onsdag aften, hvis du spørger Jacob Hessellund.

"Jeg håber, at vi kan gentage succesen fra sidste sæson med vores indbyrdes opgør mod Mors. Vi har brug for oprejsning, og den kan vi passende få onsdag aften, men vi ved også godt, at det ikke bliver nogen nem opgave. De kommer lige fra en kamp, hvor de nærmest kunne gå på vandet, så der venter helt sikkert en stor opgave, men det er en udfordring, som vi tager op," fortæller LTH-fløjen.

Selvom at LTH havde overtaget i sidste sæson, må man også erkende, at det er Mors-Thy, som har fået den bedste start på den indeværende sæson, hvor holdet har fået tilgang af hele tre spillere fra LTH i form af Mads Thymann, Nicolaj Spanggaard og Svend Rughave. Hessellund er dog opmærksom på, hvad LTH'erne blandt andet skal lykkes med, hvis det skal blive til en sejr onsdag aften.

"Jeg synes, at Mors-Thys styrke er, at de har en stor palet af spillere, som kan byde ind på skift, hvilket også afspejler sig i deres mål, at det er meget fordelt ud. Der er mange ting, som vi skal være opmærksomme på blandt andet deres defensiv og en god sidste skanse i form af Rasmus Henriksen, og får de det i gang, er de meget løbevillige. Derfor skal vi passe meget på bolden og spille med omtanke," slutter han.

Lokalbraget fløjtes i gang klokken 18.30 i Arena Vestjylland Forsikring, hvor der er solgt rigtig mange billetter. Der er stadig billetter til salg, men hvis ikke du kan overvære kampen live i hallen, kan du følge med fra klokken 18 på TV2 Sport, hvor opgøret sendes.

KØB DIN BILLET HER