Kampoptakt: LTH vs. Mors-Thy

Lidt over to døgn efter slutfløjtet i Gudme skal LTH'erne allerede i ilden igen, når Mors-Thy gæster Arena Vestjylland Forsikring mandag aften.

Med en aktuel 11.-plads i HTH Herreligaen er Mors-Thy Håndbold ikke kommet så godt fra land, som man måske havde regnet med inden sæsonen.

Sidste års pokalvindere fra Mors-Thy Håndbold har været hårdt ramt på skadesfronten, hvor store profiler har siddet ude det meste af sæsonens begyndelse.

Specielt Mads Hoxer har været savnet på et skadeplaget mandskab. I holdets seneste udekamp gjorde han comeback mod KIF Kolding, hvor de blåblusede spillede uafgjort. I deres sidste hjemmekamp mod Skanderborg Århus Håndbold blev det til en sejr.

Ny mand i spidsen for holdet er Niels Agesen, som er kommet til fra Randers HK, hvorpå det er første gang han er i spidsen for et hold i HTH Herreligaen.

Med et hurtigt spil har han forsøgt at sætte sit præg på den spillestil, som nu er kendetegnet for Mors-Thy Håndbold.
Store profiler er at finde hos de blå, hvor specielt Bjarke Christensen – aktuel ligatopscorer, Erik Toft samt Mads Hoxer bærer et kæmpe ansvar på deres skuldre hos udeholdet.

Sander Øverjordet styrer spillet og han formår gang på gang at boltre sig med flotte afleveringer, og i de foregående kampe har han ligeledes været farlig selv. Specielt hans tempo i spillet og måden han sætter sine backs i scene på, er beundringsværdig.

I lørdags var vi i kamp på Sydfyn, hvor vi gæstede de gule fra GOG. Det blev aldrig vores dag og vi måtte rejse fra GOG uden point.

Vi har dog rigtig haft en god stime, hvor vi specielt på hjemmebane har vist, at vi er en farlig størrelse for vores modstandere. Forsvaret er på ny nøglen, hvor vi skal sørge for at få styr på det tunge skyts fra Mors-Thy Håndbolds profiler på backs.

I sidste sæson blev det til to nederlag i vores indbyrdes kampe. Det kræver derfor endnu en super holdpræstation før, at vi kan trække os sejrrigt ud af kampen.

Vores sidste hjemmekamp mod Ribe-Esbjerg HH bevidner om, at vi selv på dage, hvor alt ikke lykkes, har en bund i vores spil, som gør at vi har mulighed for at få pointene i hus.

Kampen fløjtes i gang klokken 20, og opgøret kan følges live på TV2 Sport med optakt fra klokken 19.30. Derudover kan man følge kampen live på Tophåndbold.