Kampoptakt: LTH vs. Mors-Thy

Tirsdag aften tager Lemvig-Thyborøn Håndbold hul på 6. runde af Herre Håndbold Ligaen, når lokalrivalerne fra Mors-Thy Håndbold lægger vejen forbi Arena Vestjylland Forsikring.

Tre kampe i træk, hvor vi har matchet modstanderne fuldt ud, men hvor vi ikke har fået noget udbytte. I alle tre kampe har mulighederne for point været der. Vi har blot manglet den sidste skarphed, og vi kunne med lidt held have stået med flere point på hånden i stedet for de nul, som vi har inden tirsdagens kamp.

Vi håber, at de gode momenter fra de tre seneste kampe kan tages med i alle 60 minutter, for så er der bestemt gode muligheder for at tage sæsonens første point.

Tirsdagens kamp mod Mors-Thy er jo et af de lokalbrag, som vi ser mest frem til i løbet af en sæson. Desværre fik vi ikke muligheden for at møde hinanden i Arena Vestjylland Forsikring i sidste sæson, og selvom det bliver uden en helt fyldt hal tirsdag aften, så ændrer det ikke på, at det er et lokalopgør, som er kendt for spænding, dramatik og god stemning.

Tirsdag bliver det også første gang nogensinde, at Jonas Gade er tilbage i Arena Vestjylland Forsikring, efter han i sidste sæson skiftede til Mors-Thy efter seks sæsoner i den røde LTH-trøje.

Gade og resten af Mors-Thy-mandskabet er kommet godt fra start i Herre Håndbold Ligaen, hvor de har vundet tre ud af fem kampe. I lørdags vandt de med et enkelt mål over Ribe-Esbjerg. Morsingboernes farligste våben i denne sæson har været venstrefløjen, Bjarke Christensen, som har scoret 29 mål i de fem første kampe.

Selvom Mors-Thy er kommet godt fra start, har vi tidligere bevist, at vi sagtens kan bide skeer med dem, og det skal vi forsøge igen.

Der er stadig ledige billetter til tirsdagens lokalbrag! Klik her og vær med til at bakke op om drengene i Arena Vestjylland Forsikring (udeholdets tilskuere har ingen adgang). Hvis ikke du kan overvære kampen i hallen, kan man følge med direkte på TV2 Sport fra klokken 19.30 (kampstart 20.00) eller man kan også holde sig opdateret på Tophåndbolds livescore.