Kampoptakt: LTH vs. KIF Kolding

0 point i sæsonens første fem kampe er status i LTH, mens tirsdagens modstander har 8 point i samme antal kampe. Derfor er det to hold med vidt forskellige starter på sæsonen, som tirsdag aften krydser klinger i Arena Vestjylland Forsikring. Manglen på point er også lig med et sultent LTH-mandskab, hvis du spørger cheftræner, Dennis Bo Jensen, som ser fine muligheder for at sæsonens første point bliver hentet tirsdag aften.

"Jeg regner med, at vi ser et toptunet LTH-mandskab, som er klar til at give den gas igen hjemme i egen hule. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi har været væsentligt bedre på hjemmebane, hvilket selvfølgelig betyder, at vi har fine muligheder tirsdag aften. Kolding startede stærkt, men er lige faldet lidt ned," fortæller cheftræneren.

I LTH's seneste kamp blev det til et nederlag til Ribe-Esbjerg på udebane, men Dennis Bo Jensen forventer et helt andet kampbillede mod KIF Kolding tirsdag aften.

"Vi kommer ind til et andet kampbillede end i Esbjerg, og skal stå overfor et helt andet forsvar, så jeg tror, at der ligger nogle muligheder, som vi kan lukrere på. Jeg regner heller ikke med et lige så stort tryk i kontrafasen, for så skal de da have lavet en anden gameplan. Det er nogle lidt større spillere og dermed også lidt tungere spil, men de kan jo også godt løbe kontra. Det kan alle hold, og de nye regler er med til at hjælpe på dette. Vi skal ud og have kontrol over kampen, for så er der muligheder," slutter Dennis Bo Jensen.

Kampen fløjtes i gang klokken 18.30 i Arena Vestjylland Forsikring, og der er stadig ledige billetter tilbage. Hvis ikke du kan komme og støtte drengene i hallen, kan opgøret følges direkte på TV2 Sport med optakt fra klokken 18.

KØB DIN BILLET TIL KAMPEN HER