Kampoptakt: LTH vs. KIF Kolding

Efter en 18 dage uden kampe er Lemvig-Thyborøn Håndbold onsdag aften klar til at træde ind på de 40x20 igen. Modstanderen er KIF Kolding på hjemmebane, og det er LTH'ernes første kamp i kvalspillet. KIF Kolding og de tre andre hold i puljen har allerede spillet deres første kamp, men fordi LTH sad over i første runde spiller de deres første kamp i aften. En kamp og et kvalspil som Lemvig-Thyborøns norske stregspiller, Joakim Hykkerud, glæder sig meget til.

"Vi glæder os til at komme i gang med kvalspillet og spille kampe med meget på spil igen. Vi har spillet nogle tætte kampe mod Kolding i løbet af sæsonen, så vi skal tage det, som vi har gjort godt i disse opgør med ind til onsdagens kamp," lyder det fra Hykkerud.

Og han fortsætter:

"Kvalspillet bliver rigtig spændende med 4 andre gode hold. Vi har haft en rigtig god sæson, og den bølge skal vi ride videre på, så vi sikrer os så mange point, at vi tidligst muligt kan kalde os ligahold i sæson 2022/23."

Hykkerud bliver bakket op af holdkammeraten Jorn Smits:

"Vi glæder os meget til igen at spille hjemmekamp efter en lang pause. Vi har en spændende halvanden uge foran os, hvor vi skal være meget skarpe. Vi spiller kun fire kampe, hvor alt kan ske, men et godt grundspil har givet os selvtillid, så vi glæder os til at starte kvalspillet onsdag aften", fortæller den hollandske bagspiller.

Som Jorn Smits er inde på er der kun fire kampe i kvalspillet, hvilket også betyder, at der muligvis kun er to hjemmekampe tilbage i denne sæson. Derfor håber holdet på maksimal opbakning onsdag aften mod KIF Kolding, hvor der i øvrigt er gratis entré. Især Joakim Hykkerud vil nyde de to næste hjemmekampe ekstra meget.

"Personligt glæder jeg mig til at spille to hjemmekampe mere i arenaen foran vores fantastiske fans. Min 36 år gamle krop er klar til at gøre en sidste indsats for Lemvig-Thyborøn i de næste to uger," slutter Joakim Hykkerud, som har gang i sin sidste sæson i LTH-trøjen. Den 36-årige nordmand ved endnu ikke, hvad fremtiden bringer.

Vi håber på en fyldt Arena Vestjylland Forsikring, når LTH onsdag aften tager imod KIF Kolding. Der er kampstart klokken 18.30, og hvis ikke du kan overvære kampen live i arenaen, så kan du som altid følge med på Instagram eller i appen.

Husk, at der er gratis entré, så der er ingen undskyldning for ikke at komme og støtte drengene!

HENT DIN GRATIS BILLET HER