Kampoptakt: LTH vs. KIF Kolding

Fredag aften byder Lemvig-Thyborøn Håndbold ligarivalerne fra KIF Kolding op til dans i Arena Vestjylland Forsikring.

Sidste år præsterede KIF Kolding forrygende. I år har de haft større vanskeligheder med at finde rytmen i spillet. Fredagens modstander er dog ikke hvem som helst. Med en kronet historie og meritter som alle andre klubber misunder, så det er i den grad en magtfaktor i dansk håndbold der fredag gæster Lemvig.

På holdkortet finder man mange rutinerede og dygtige spillere. Navne som Tim Winkler, Chris Jørgensen, Peter Balling, Andreas Flodman og den islandske landsholdsmålmand Agust Björgvinsson er alle kendte og profilerede spillere i HTH Herreligaen. Læg dertil navne som Jesper Meinby, Andreas Væver, Thomas Boilesen, Vetle Rønningen, Mats Gordon, Emil Jessen, Benjamin Pedersen og Jens Svane. Det er uomtvisteligt en trup med meget kvalitet, som vi skal have kæmpe imod i dag.

Efter turneringspausen har KIF Kolding spillet tre kampe. En sejr i åbningen mod TMS Ringsted i Kolding er blevet efterfulgt af to nederlag mod henholdsvis SønderjyskE Herre og Skanderborg Århus Håndbold.

Som et resultat af de spillede kampe hidtil i sæsonen, indfinder KIF Kolding sig aktuelt på 14.-pladsen i HTH Herreligaen. Med den nye turneringsstruktur betyder det, at KIF Kolding på nuværende tidspunkt befinder sig på en af de to nedrykningspladser.

Det er derfor et hold der kæmper for overlevelse hvilket ikke gør opgaven mindre svær. Omvendt kan vi med en sejr i dag for alvor cementere vores position i midten af HTH Herreligaen, men det kræver en helstøbt holdindsats at vinde i dag.

Sidste hjemmekamp blev en gyser mod TMS Ringsted. Heldigvis trak vi os sejrrigt ud af den kamp. Vi forventer også, at kampen fredag bliver en sand gyser.

Sidst vi mødte KIF Kolding, tabte vi med to mål. 32-30. Dette skal vi have rettet op på i dag, hvor det indbyrdes regnskab også har en vigtig rolle henimod slutningen af sæsonen. Derfor tæller hvert en situation og hvert mål.

Vi afholder før kampen et spinningsevent – alle er derfor velkomne til at gå i hal 2, hvor der bliver knoklet for klubben.

Kampen fløjtes op klokken 19.30, og du kan følge med i appen eller via Instagram.