Kampoptakt: LTH vs. HC Midtjylland

I onsdags kunne drengene juble over en fortjent sejr hjemme mod SønderjyskE. Allerede søndag er der hjemmekamp igen, når HC Midtjylland lægger vejen forbi Arena Vestjylland Forsikring. Søndagens gæster har endnu deres første point tilgode, men det bliver alligevel en svær kamp, hvis du spørger LTH-anfører, Nicolai Pugholm.

"Jeg forventer en svær kamp. HC Midtjylland har været med i rigtig mange af deres kampe, hvor de først har tabt efter 50-55 minutter. Så jeg tror, at vi får brug for vores gode bredde og forhåbentligt kunne lægge et fysisk tryk på dem over 60 minutter, så vi har overskuddet til sidst," fortæller Pugholm.

Som skrevet har HC Midtjylland endnu ikke formået at få point i denne sæson af HTH Herreligaen, mens LTH efter onsdagens sejr nu er oppe på en 12. plads med seks point. En sejr søndag mod HC Midtjylland vil derfor lune rigtig godt i LTH-lejren, da man kan tage et langt skridt væk fra den direkte nedrykningsplads.

"Det er klart, at 8 point til den direkte nedrykning er enormt positivt. Derfor er det også en vigtig kamp for os, da vi for alvor vil kunne isolere HCM i bunden," lyder det fra LTH-kaptajnen.

I starten af sæsonen var der mange nye spillere, som skulle spilles ind på LTH-holdet, men i de seneste kampe, har det set ud som om, at drengene er begyndt og finde melodien. Det er et flow, som "de røde" skal fortsætte i søndag, hvis der skal hives to point hjem.

"Vi skal fortsætte den fremgang, som vi har i øjeblikket. Det kræver benhårdt arbejde, og så skal vi selvfølgelig bruge al den hjælp, som vores hjemmebane giver os. Jeg tror ikke, at man kan overvurdere det boost det røde hjørne og resten af tilskuerne giver os i de tætte kampe. Så jeg håber virkelig, at vi kan sætte ild til hallen søndag, så vi får de bedste forudsætninger for endnu en sejr på hjemmebane," slutter "Pug".

Skal du op og støtte drengene i den vigtige kamp mod HC Midtjylland? Der er stadig billetter til salg, og vi håber på at se mange tilskuere.

Hvis du er forhindret kan kampen følges via livescore i Tophåndbold appen.

KØB DIN BILLET HER

DOWNLOAD TOPHÅNDBOLD APPEN HER