Kampoptakt: LTH vs. GOG

Fredag aften har LTH fornøjelsen af at tage imod GOG i HTH Herreligaen.

Det er med stor glæde, at vi byder velkommen til HTH Herreligaens førerhold, GOG. De gul-blusede fra Sydfyn har været sæsonens med afstand bedste mandskab.

GOG er klart det hold som har præsteret bedst igennem hele sæsonen. De har ikke kigget sig tilbage på noget tidspunkt at stort set tromlet al modstand af banen. En decideret stjerneparade af spillere kommer til Lemvig. Jerry Tollbring er suveræn topscorer i HTH herreligaen. Torbjørn Bergerud og Viktor Hallgrimsson danner en frygtet duo i målet. Sidstnævnte blev ved Europamesterskabet kåret til den bedste målmand i turneringen. Stort tillykke med kåringen og præstationen! Bagkæden er anført af Simon Pytlick, Emil Madsen, Morten Olsen, Emil Lærke og Mathias Gidsel.

Sidstnævnte har været en åbenbaring gennem det seneste halvandet år, men ved slutrunden pådrog han sig desværre en alvorlig knæskade. Men det ændrer ikke på det faktum, at det fortsat er en skræmmende bagkæde der kan mønstres. Læg derudover mærke til stortalentet Lasse Pedersen og Mathias Larson. Lukas Jørgensen, Anders Zachariassen og Oscar Bergendahl er trioen på stregen. Topkvalitet over hele linjen. Sidstnævnte er nykåret Europamester og var ligeledes at finde på All-starholdet som bedste forsvarsspiller. Stort tillykke Oscar.

Alt i alt er det et stjernespækket mandskab som Nicolej Krickau råder over. Sidst GOG spillede kamp fik de uafgjort, på deres hjemmekamp mod den nye fusionsklub fra Skanderborg Århus Håndbold.

Inden sidste hjemmekamp mod KIF Kolding blev årets spinning event, LTH Rally, afholdt. Intet mindre end 613.000 kroner blev kørt ind af vores fantastiske sponsorer. TUSIND TAK for indsatsen i har gjort. Intet mindre end fantastisk og det beviser at vi sammen løfter i flok. Kampen i arenaen endte uafgjort. Ikke den mest skønne kamp, som desværre endte med et mål i de døende sekunder til KIF Kolding. I den kamp spillede Mikkel Sandholm sin kamp nummer 50, hvor han i tillæg stod for tre flotte scoringer undervejs.

Vi glæder os til at spille mod en af de helt store klubber i Danmark, og ved hvor svært det bliver, men det afholder os ikke fra at tro på, at der på dagen kan være en mulighed, hvis alt går op i en højere enhed.

Kampen fløjtes op klokken 19.00, og man kan følge kampen live i appen eller via vores Instagram-profil.