Kampoptakt: LTH vs. Fredericia HK

Sæsonens første hjemmekamp i HTH Herreligaen står for døren. Onsdag aften gæster Fredericia HK Arena Vestjylland Forsikring med den tidligere danske landstræner, Gudmundur Gudmundsson, i spidsen.

Onsdagens gæster kommer fra en sejr i sæsonens første ligakamp, hvor de besejrede Skanderborg Aarhus med 24-22. Omvendt måtte vi forlade Sønderborg med et nederlag på 33-30 i bagagen efter en kamp, hvor mulighederne for point var der, men var uden for rækkevidde til sidst grundet en del tekniske fejl. 

"Vi arbejder hele tiden på at minimere fejlene og spille den perfekte håndboldkamp. Det er jo derfor vi træner. Vi har meget fokus på, at være skarpere igennem en hel kamp, men hvis de dårlige perioder kommer snigende, er det vigtigt, at vi holder os til noget simpelt, som vi ved, at vi har styr på, hvilket gerne skulle være med til at minimere fejlene," fortæller Jonathan Würtz.

At minimere fejlene og de små udfald er en af ingredienserne i en sejr mod Fredericia, mens Jorn Smits har svaret på en anden ting, som LTH'erne skal være opmærksomme på onsdag.

"Vi skal holde os til planen og gå all in, hvis vi skal have en sejr imod Fredericia. Derudover skal vi tro på vores hjemmebane, som vi glæder os til at spille sæsonens første ligakamp på. Jeg håber, at både os spillere og publikum kan genfinde det høje niveau, som vi havde i Arena Vestjylland Forsikring sidste sæson. Vi skal komme med fuld energi, for jeg tror, at der kommer til at blive fart over feltet og en masse intensitet," siger Jorn Smits.

Og fortsætter:

"Det er vigtigt, at der kommer mange mennesker i Arena Vestjylland Forsikring, da det mange gange har været med til at give os point. Det er et svært sted for modstanderne at komme, og den gode stemning er med til at give os den energi, som vi skal bruge, hvis vi skal kæmpe med om de to point."

Fredericia har til denne sæson oprustet truppen, hvor man både har hentet gamle kendinge hjem, i form af Thorsten Fries i målet, men også har kigget ud over landets grænser ved at hente franske, James Junior Scott, og cubanske, Reiner Taboada. Sidstnævnte var mest målfarlige mand i Fredericias ligapremiere i fredags.

Jorn Smits forventer et intenst opgør med en masse fart. Han bliver bakket op af holdkammeraten, Jonathan Würtz, som sammen med spillertruppen glæder sig til at komme i gang med HTH Herreligaen hjemme i Arena Vestjylland Forsikring.

"Jeg tror, at det bliver en kamp med en masse intensitet, da de er kendt for at løbe stærkt. Jeg er helt sikker på, at der bliver gang i Arena Vestjylland Forsikring, så det bliver en fed kamp, hvor hele truppen glæder sig til at komme i gang med ligaen på hjemmebane," siger Jonathan Würtz.

Kampen fløjtes i gang klokken 19.30 i Arena Vestjylland Forsikring.

Onsdagens kamp er en del af DIF's landsdækkende kampagne, "Veteranmatch", hvilket vil sige, at man til flere forskellige kampe på tværs af sportsgrene vil hylde danske veteraner for deres indsats i verdens brændpunkter. Vi vil derfor både støtte og hylde veteranerne til onsdagens kamp. Hyldesten sker kort før kampstart, hvor der vil blive afholdt et minuts klapsalve til ære for de danske veteraner.

Der er stadig ledige billetter til opgøret. Hvis ikke man kan komme i Arena Vestjylland Forsikring, kan opgøret følges live via vores Instagram-profil.

KØB DIN BILLET HER

FØLG OS PÅ INSTAGRAM HER