Kampoptakt: LTH vs. Fredericia HK

ENDELIG! Endelig kan vi byde velkommen til top håndbold i Lemvig igen. Kulturklubben Fredericia Håndboldklub kommer på besøg – og vi kan igen lukke tilskuere ind i hallerne.

En aktuelt 3.-plads i HTH Herreligaen bevidner om en trup med stor kvalitet. Stabilitet er nøgle-ordet hos dagens gæster. Der har ikke været mange udfald i deres præstationer hen over første halvdel af sæsonen.

Jesper Houmark har i år satset på lidt andre formationer i forsvaret. Parallellerne kan lidt drages henimod den måde Spanien under EM praktiserede 6:0 forsvar på. Dette har givet dem mange flotte sejre i sæsonen.

Offensivt har Fredericia altid formået at score mange mål på en brandvarm kontrafase. I år har man så formået at tilknytte offensive trumfkort i form af Cornelius Kragh og Nikolaj Nielsen. To spillere som virkelig løfter en offensiv kvalitet.

Styrmændene på midten er i ligasammenhæng, to rutinerede spillere i form af Kristian Stoklund og Nicolaj Nørager. To spillere med fart i fødder og power i armen. Ligeledes er man på højre back positionen godt kørende med Anders Kragh Martinussen og Mads Christiansen.

Sidst vi slog klinger med Fredericia, kom vi godt igennem første halvleg, som vi burde have ført større end tilfældet var. Vi gik til pausen foran med 17-19, men i 2. halvleg formåede FHK, at score de første 5 mål efter 7 mod 6 spil, og derfra så de sig ikke tilbage. Vi tabte 36-31 i en målrig kamp.

Nu spiller vi på hjemmebane i Arena Vestjylland Forsikring, hvor vi har vores fantastiske publikum i ryggen. Det har vist sig at være en styrke gennem hele sæsonen, og givet os adskillige point på kontoen.

Niels Lindholt er tilbage på banen – men vi er uden Jorn Smits og Nicklas Graugaard. Derimod har Søren Pedersen støvet skoene frem og gør comeback i HTH Herreligaen for første gang i Lemvig-Thyborøn Håndbold farverne.

Skal vi lykkes med at få en sejr i dag, så kræver det, at vi får åbnet op for deres forsvar og keeperne. Samtidigt skal vi sørge for at få stækket deres store individuelle profiler i vores eget forsvar.

På papiret lyder det måske igen svært når man er tilhænger af ”de røde drenge” – men med Arena Vestjylland Forsikring i ryggen, så tror vi altid på miraklerne kan ske.

Duellen fløjtes op klokken 14. Følg kampen live i Tophåndbold appen eller via vores Instagram-profil.