Kampoptakt: LTH vs. Århus Håndbold

Tirsdag aften spiller Lemvig-Thyborøn på hjemmebane mod Århus Håndbold i årets sidste kamp. LTH indtager sidstepladsen i HTH Herreligaen med tre point op til TMS Ringsted, som vi er bedre indbyrdes mod.

Det ville derfor være en tidlig julegave, hvis det lykkedes LTH'erne at hente point i tirsdagens duel mod Århus Håndbold. Derudover ville det også give et selvtillidsboost til drengene.

Kigger man på vores seneste kamp mod Ribe-Esbjerg, er der ikke mange ting som skal gentages fra det opgør. Godt nok taber vi stort, men det vi kan tage med fra kampen er, at vi kommer frem til rigtig mange chancer. Det som vi så skal lære fra kampen er, at score på de førnævnte chancer, og samtidig undgå alle de fejlafleveringer.

Tirsdagens gæster fra Århus kommer fra fire nederlag i træk, og det må derfor forventes, at det ligesom LTH er et pointsultent hold. I det omvendte opgør vandt Århus med 26-23 i en kamp, hvor Anders Thomsens tropper ikke ramte dagen.

Det krydser vi fingre for de gør tirsdag aften, når kampen fløjtes i gang klokken 18.30. Der er ingen adgang for tilskuere grundet Corona, men vi sender kampen live på Facebook fra klokken 18.20!