Kampoptakt: LTH vs. Aalborg Håndbold

To sejre i de sidste to hjemmekampe er status for Lemvig-Thyborøn Håndbold. Næste opgave for vestjyderne hjemme i Arena Vestjylland Forsikring er mægtige Aalborg Håndbold, som lægger vejen forbi søndag eftermiddag. Derfor skal der noget af en indsats til, hvis hjemmebanestimen skal fortsætte. Det er LTH's Jeppe Gade også klar over.

"Det er jo ikke en af de kampe, hvor man budgetterer med to point, men vi glæder os til at spille mod en masse store stjerner, og vi ser frem til kampen. Vi skal bare ud og give alt, hvad vi har, og så må vi se, hvor langt det rækker," lyder det fra LTH-playmakeren.

Aalborg kommer dog ikke med alt for meget selvtillid i bagagen, da de har indkasseret fire nederlag i de sidste fire kampe. Dog er der ingen tvivl om, at det nordjyske mandskab er store favoritter i søndagens duel. Sidste års vicemestre har til denne sæson hentet Danmarks største håndboldnavn, Mikkel Hansen, til klubben. Han er en af de mange store navne på Aalborgs holdkort, som rummer mange skandinaviske landsholdsspillere.

Selvom det bliver en svær opgave, så glæder Jeppe Gade sig til at skulle prøve kræfter mod et af verdens bedste håndboldhold og en masse store navne.

"Jeg glæder mig til kampen, og det bliver sjovt at skulle spille imod nogen, som man har set mange gange på landshold og til slutrunder. Det er derfor noget jeg og vi glæder os rigtig meget til," fortæller Gade.

Lemvig-Thyborøn kæmper som skrevet for sin tredje hjemmesejr i træk, og det kræver en mandfolkepræstation, hvor hele holdet skal byde ind. Jeppe Gade ser dog, at han og holdkammeraterne har en lille fordel, hvis kampen skulle gå hen og blive tæt i slutminutterne.

"Vi vil byde dem op til dans og prøve at spille med. Man ved jo også, at vi har en hel hjemmebane i ryggen, som kan blive afgørende, hvis vi er dygtige nok til at være med til sidst, når det hele skal afgøres. Så alting kan ske," slutter LTH's nummer 8.

Kampen mellem LTH og Aalborg Håndbold fløjtes i gang klokken 16 i Arena Vestjylland Forsikring. Der er fuldstændig udsolgt af siddepladser, mens det stadig er muligt at købe ståpladser. Vi opfordrer derfor alle til at komme i god tid, så vi mindsker køen ved indgangen.

Kan du ikke opleve kampen live, er det muligt at følge med via livestream i Tophåndbold appen eller via vorees Instagram-profil.

KØB DIN BILLET HER

FØLG OS PÅ INSTAGRAM HER

DOWNLOAD TOPHÅNDBOLD APPEN