Kampoptakt: LTH vs. Aalborg Håndbold

Så er der endelig gensyn med ligahåndbold i Arena Vestjylland Forsikring og vi ligger hårdt ud med meget fornemt besøg fra de danske mestre og CL deltagere fra Aalborg Håndbold.

Nordjyderne har til denne sæson sagt farvel til en række nøglespillere, men har suppleret truppen med nye spiller fra selvsamme hylde, og af samme grund regnes Aalborg Håndbold derfor igen som klare favoritter til at generobre det danske mesterskab. 

I sidste sæson spillede vi faktisk nogle af vores bedste kampe mod netop dagens modstander fra Aalborg Håndbold. På udebane det blev til et étmålsnederlag i Gigantium, mens vi fik 1 point ud af anstrengelserne på hjemmebanen, med den afgørende scoring 3 sekunder før tid.

Om vi kan gentage succes må kampen vise. Vores muligheder for at forberede os til kampen har ikke været optimale, men vi vil alligevel gøre alt hvad vi kan for at udfordre dagens modstander med alt hvad vi har.

Udover et gensyn med ligahåndbold i, så bliver det også til et gensyn med den tidligere LTH spiller Andreas Holst, som endelig tilbage på håndboldbanen for Aalborg Håndbold efter en lang skadesperiode. Vi ønsker Andreas Holst og resten af Aalborg mandskabet samt vores trofaste tilskuere velkommen til Arena Vestjylland Forsikring.

Skrevet af cheftræner, Anders Thomsen

Der er stadig få ledige billetter til kampen, men hvis ikke du kommer i hallen, kan kampen følges live på vores Instagram eller på Tophåndbold.

Køb billet til kampen her

Følg os på Instagram her