Kampoptakt: KIF Kolding vs. LTH

Sidste uges sejr over Fredericia har sendt matchbolden på Lemvig-Thyborøns hænder inden sidste spillerunde i grundspillet. LTH'erne møder KIF Kolding på udebane, og hvis vestjyderne får point undgår de sidstepladsen, som medfører direkte nedrykning til 1. division.

Får Anders Thomsens tropper ikke point, har de behov for hjælp. Vores direkte duellant i nedrykningskampen, TMS Ringsted, spiller samtidig mod Ribe-Esbjerg på udebane, og de må ikke vinde, hvis Lemvig-Thyborøn taber til KIF Kolding.

I første omgang er der ikke grund til at spekulere i alle disse scenarier, da LTH som skrevet har matchbolden. Det letteste ville derfor være, at tage point i Kolding, hvilket drengene også er hundrede procent indstillet på.

Dagens modstander fra KIF Kolding har allerede sikret sig pladsen som nummer 8 i grundspillet, hvilket giver adgang til slutspillet i HTH Herreligaen. De har derfor ikke nær så meget på spil som LTH i søndagens kamp, men selvfølgelig går man altid på banen for at vinde.

Forskellen på betydningen af kampen skal afspejle sig, når LTH søndag løber på banen i Kolding. Derudover skal drengene genfinde niveauet fra kampene efter VM-pausen, hvor det er blevet til fire sejre ud af seks mulige. Hvis dette sker er der gode muligheder for, at vi selv kan afgøre vores skæbne.

Desværre er det ikke muligt for KIF Kolding at livestreame søndagens kamp, da TV2 viser håndbold på samme tidspunkt. Dog vil der blive vist sekvenser af kampen under TV2's hovedkamp, som er Aalborg Håndbold mod TTH Holstebro. Udover disse sekvenser kan opgøret som altid følges live på Tophåndbold, mens vi også vil opdatere på livet løs via vores Instagram-profil!