Kampoptakt: HEI vs. LTH

Den 9. marts blev det til et nederlag på 23-34 til lokalrivalerne fra TTH Holstebro. Et specielt lokalbrag, da alt det der plejer at sætte ild under kampen ikke var tilstede - nemlig tilskuerne. To dage senere blev Danmark lukket ned grundet den eksplosive udvikling af corona-smittede i landet. Siden den dag i marts har Lemvig-Thyborøn ikke spillet en håndboldkamp i turneringsregi.

Her godt fem måneder senere er "de røde" så klar igen til at kæmpe for sejre. Lørdag eftermiddag spiller drengene den første kamp, hvor andet end æren er på spil. Modstanderen er HEI fra 1. division, og turneringen er Santander Cuppen, hvor man er nået til 6. runde.

Lørdagens modstander spiller som sagt i 1. division, og det har de gjort i de tre seneste sæsoner. Dette betyder også, at vi to gange tidligere har krydset klinger. Sidste gang vi var på besøg i Skæring Hallen for at møde HEI var i fjerde runde af 1. division 2017/18, og her kom vi med 2 sejre og en enkelt uafgjort i bagagen. Men efter de 2x60 minutter måtte vi indkassere sæsonens første nederlag, da HEI fortjent vandt 24-21. Vi fik dog senere på sæsonen revanche, da vi hjemme i Arena Vestjylland Forsikring vandt med 22-18.

Selvom HEI med nød og næppe sikrede sig endnu en sæson i første division, var de gode til at tage point fra de hold, som lå over dem i tabellen. Ringsted, Skive, Ajax og HØJ fik ikke fuldt udbytte af deres kampe mod HEI, så lørdagens kamp bliver bestemt ikke nem. Favoritværdigheden er dog på vores side, og vi skal ud og jagte det videre avancement.

Lørdagens duel bliver den fjerde kamp for LTH-mandskabet anno 2020/21, og de tre tidligere kampe har været træningskampe, som er endt med en sejr over Skive, et nederlag til Ribe-Esbjerg og senest uafgjort mod Århus Håndbold i netop Skæring Hallen, hvor lørdagens pokalkamp spilles.

Kampen fløjtes i gang klokken 16, og HEI har åbnet op for, at 150 siddende tilskuere må overvære kampen. Læs mere om, hvordan du kommer ind til kampen her.

Hvis man ikke kan se kampen live i hallen, vil man kunne følge med via vores Instagram-profil!

Følg os på Instagram her!