Kampoptakt: GOG vs. LTH

Lørdag skal Lemvig-Thyborøn Håndbold en tur til det sydfynske, hvor de forsvarende mestre fra GOG venter. LTH var i kamp i onsdags, hvor det blev til et snævert nederlag til BSH. Allerede lørdag er der kamp igen, og generelt er "de røde" inde i et tætpakket kampprogram med fire kampe på 11 dage, men det gør ikke noget, hvis du spørger LTH's hollandske landsholdsspiller, Jorn Smits.

"Vi er inde i et hårdt program, men jeg kan virkelig godt lide det. Der er mange kampe og en masse taktisk træning imellem. Det er sjovt, og det er jo kampene, som man som håndboldsspiller glæder sig mest til," fortæller Smits.

Jorn Smits har spillet rigtig godt i de to seneste kampe mod Skjern og BSH. Lørdag venter endnu et tophold i form af GOG på udebane. Historisk set har det været et rigtig svært sted at spille for mange modstandere, men i den grad også Lemvig-Thyborøn Håndbold. I sidste sæson blev man nemlig sendt hjem med en lussing på 41-23. Det er et nederlag, som Jorn Smits ikke har glemt.

"Det bliver en hård kamp med virkelig højt tempo. Det er en svær udebane, hvor vi sidste sæson fik et stort nederlag. Det gik helt galt for os. Vi skal have fokus på os selv og processen. Derudover skal vi fortsætte med de gode ting fra kampen mod BSH. Vi skal kæmpe igennem samtlige 60 minutter," lyder det fra LTH'eren.

Kampen fløjtes op klokken 16 i Phønix Tag Arena i Gudme, og du kan følge kampen via livescore i Tophåndbold appen eller via vores Instagram-profil.

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

DOWNLOAD TOPHÅNDBOLD APPEN