Kampoptakt: GOG vs. LTH

20 point i 10 kampe. Det kan ikke gøres bedre, og det er realiteten i GOG for øjeblikket. Det sydfynske mandskab har endnu ikke sat point til i denne sæson af HTH Herreligaen, og det er derfor noget af en opgave, der venter Dennis Bo Jensens tropper, når de lørdag eftermiddag tager turen over Lillebælt for at møde Danmarks pt. bedste håndboldhold.

Det kan godt være, at det går godt for GOG i øjeblikket, men Lemvig-Thyborøn har også været inde i en god stime på det seneste. Tre sejre i træk og intet nederlag i de sidste fem kampe. Aldrig har det gået så godt for LTH, og det momentum skal udnyttes i en sæson, hvor nedrykningsrisikoen aldrig har været større.

Selvom det går godt i Lemvig-Thyborøn Håndbold i tiden, men det betyder stadigvæk, at GOG er klare favoritter i lørdagens duel. Fynboerne har til denne sæson måtte sige farvel til en stor profil i form af Emil Jakobsen, men her har man allerede fundet en god erstatning i form af Jerry Tollbring som har lavet tredjeflest mål i ligaen.

På målmandspositionen har man til denne sæson fået en klar forstærkning i form af den norske landsholdsspiller, Thorbjørn Bergerud, som især i fynboernes sidste ligakamp mod Skanderborg Aarhus lukkede gardinet ned og stod med 42 procent. Derudover råder holdet også over en af Danmarks mest spændende og mest omtalte håndboldspillere i form af Mathias Gidsel.

Kigger man på de to holdkort er GOG klare favoritter i lørdagens kamp, men vi har i de seneste kampe vist, at man med sammenhold, attitude og den rette taktik kan drille hold der på papiret er stærkere end en selv. Dette skal vestjyderne forsøge at gentage, når kampen fløjtes i gang klokken 16 i Phønix Tag Arena.

Kampen kan som altid følges live på Tophåndbold eller via vores Instagram-profil.